Meer resultaten voor opleiding training coaching

   
   
 
opleiding training coaching
Coaching The Shift ontvangt ACTP-erkenning van de Internationale Coach Federatie ICF voor haar opleiding Professional" Coach Training Program" HRSquare.
Coaching The Shift ontvangt ACTP-erkenning van de Internationale Coach Federatie ICF voor haar opleiding Professional" Coach Training Program." Coaching The Shift heeft voor de open opleiding" Professional Coach Training Program" de belangrijke ACTP-erkenning van de Internationale Coach Federatie ICF ontvangen. De Internationale Coach Federatie is de grootste wereldwijde organisatie die de beroepsstandaarden, normen en ethiek voor het coachingvak borgen. Een coachinginstituut dat zijn coachopleiding als ACTP kan laten erkennen, draagt daarmee de hoogste kwaliteitscriteria in het vaandel. Coaching is een vak dat tot op vandaag niet gereglementeerd is, waardoor een enorme wildgroei is ontstaan. Gelukkig brachten ICF, EMCC en AC de beroepscompetenties en ethische code in kaart. Coaching The Shift koos sinds haar oprichting de kaart van ICF en deed alles wat binnen haar vermogen lag om hoogstaande kwaliteit te brengen tijdens de coachingopleidingen om zo het beroep van coach mee uit te bouwen. Met de ACTP-erkenning heeft ICF nu ook deze professionaliteit erkend en vastgesteld dat gewaarborgde kwaliteit geleverd wordt.
Basiscursus Oplossingsgericht coachen Ilfaro.
geeft je de kans om in alle rust rond je eigen professionele en persoonlijke uitdagingen te werken en gecoacht te worden. Op een zeer interactieve en ervaringsgerichte manier raak je vertrouwd met de houding, principes en technieken van het oplossingsgericht coachen. Je leert hoe je je cliënt laat praten over zijn wensen eerder dan problemen, zijn vooruitgang eerder dan belemmeringen en helpt hem bij het vinden van eerste stappen die effectief verschil maken. Voor iedereen die met mensen samenwerkt. Deze training staat open voor leidinggevenden, coaches, docenten, leraars, loopbaanbegeleiders en HR consultants. Enige voorkennis en ervaring met coaching en begeleiding is meegenomen. Meer dan een opleiding. Tijdens deze vijfdaagse leer je niet alleen oplossingsgericht coachen.
Training, coaching, bemiddeling en consultancy Pulso.
Ankers waar we voor staan. Aanbod wat we voor u doen. Aanpak hoe we tewerk gaan. WOD Well-being Organisational Dynamics Tool. Groepsgesprekken en individuele interviews. Metingen en onderzoek op maat. Studeren zonder Blokkeren. Safety Attitude Screening. Wat na de lockdown. Individuele ondersteuning EAP. Wat na de lockdown. Training, coaching, bemiddeling en consultancy. U bent op zoek naar training voor uw medewerkers? U zoekt een procesbegeleider voor een nieuwe stap in uw welzijnsbeleid? U wilt absenteïsme aanpakken maar weet niet hoe eraan te beginnen? Pulso helpt organisaties bij het implementeren van acties die betrokkenheid, motivatie en tevredenheid vergroten en stress, verzuim en conflicten aanpakken. Onze medewerkers van dit team zijn gespecialiseerd in training en opleiding, coaching, bemiddeling en beleidsondersteuning.
Training persoonlijke ontwikkeling YourCoach Gent.
We kijken ernaar uit je te verwelkomen tijdens een van de leerrijke modules van de training persoonlijke ontwikkeling Integrale Coaching. Bekijk de praktische informatie, neem deel aan een demo-avond of schrijf je in voor een van de modules van de coachtraining.
Basisopleiding coaching Syntra AB.
Drankpauze en broodjeslunch. In de basisopleiding coaching oefen je coachingtechnieken in om beter te interageren met anderen en dit zowel professioneel als privé. Basisopleiding coaching: waarom zou je deze opleiding volgen? Met een opleiding coaching kan je als ondernemer, leidinggevende of individu beter samenwerken en communiceren. In het bedrijfsleven is coaching een belangrijke middel om in groep resultaten te behalen. De kerncompetenties in deze basisopleiding coaching kan je toepassen in elke functie, samenwerkingsvorm alsook in je privé-leven. Als intro bekijken we wat coaching is en wat het kan zijn. Je verwerft kerncompetenties en leert sterker te staan in je coachende schoenen door zelfkennis en ontwikkeling. We analyseren vervolgens persoonlijkheden, groepsdynamiek, patronen en veel voorkomende blokkades. In deze basisopleiding leer je een coachende houding aan te nemen. Opleiding coach praktisch. De aangeleerde coachingstechnieken worden ook in de praktijk ingeoefend door middel van voorbeelden, oefeningen en demo's. Je ervaren docent is Tatiana Demesmaeker, actief als integraalcoach met aandacht voor dynamieken, mensen en structuren. In haar coaching put ze uit haar rijke bedrijfservaring. Deze opleiding is voor 3 u. erkend door het BIV als permanente vorming.
Opleiding tot professionele coach The Job Coach.
Na deze opleiding ben je meteen klaar om ervaringsuren te verzamelen voor jouw ICF-accredatie International Coach Federation als erkend professionele coach. Inhoud coaching opleiding. Tijdens deze opleiding worden concrete en resultaatgerichte coaching tools aangeleerd, alsook een coachende attitude, die je meteen kan omzetten naar de praktijk. De coaching opleiding wordt verspreid over.: Algemene coach opleidingsdagen 6 dagen, waarin zowel theorie wordt aangeleerd in combinatie met met praktijktechnieken. Tijdens deze dagen worden de algemene coachprincipes aangeleerd volgens de criteria van ICF International Coach Federation. 1 schriftelijke en mondelinge eindproef 1 dag, waarbij je een deelnamecertificaat en/of diploma ontvangt indien je slaagt op basis van de vooropgestelde criteria. Waarom een coaching opleiding volgen bij The Job Coach? The Job Coach is een marktleider in loopbaanbegeleiding in Vlaanderen en Brussel en een succesvolle snelgroeiende coaching organisatie met locaties over heel Vlaanderen en Brussel. Een opleiding coaching bij ons volgen biedt dus heel wat voordelen.: je krijgt les van gepassioneerde coaching professionals. in een opleidingscentrum met enkel ervaren coaches 1.000 uren praktijkervaring in coaching en training.
Sylvia, personal trainer voedingstherapeut bij Samen Bewegen.
De beste Nutrition opleiding op de markt! Beheers zowel de wetenschap over voeding als de kunst van het coachen met de Precision Nutrition Level 1 certificering. Doeltreffende voedingscoaching het ontbrekende puzzelstukje om uit te blinken in de fitness en gezondheidssector. Zonder goede voedingsvaardigheden is het buitengewoon moeilijk voor een coach om overtuigende resultaten te behalen met zijn klanten, wat op lange termijn een breuk in de relatie kan betekenen. In geval van herhaalde mislukkingen, kan de coach ook zijn motivatie en de passie voor zijn job verliezen en het risico lopen om het op te geven en de sector te verlaten. Opleidingen aan het volgen. Neurolinguïstisch programmeren NLP is een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering.
Coach de coach voor interne coaches Cevora Samen leren en groeien.
Je kent het verschil tussen coaching en andere leerinterventies zoals training en loopbaangesprekken. En je weet wanneer je welke procedure het beste inzet. Je hebt de tools in handen om je coachingskills te oefenen. Je integreert training, coaching on the job en coachinggesprekken vlot in een ontwikkelingstraject. Je start als bedrijfsinterne coach. Of je werkt als bedrijfscoach en wilt je kennis en vaardigheden verfijnen. In het kader van het werkgelegenheidsplan voor 45-plussers cao 104 kun je de opleiding ook volgen om te ontdekken of de job iets voor jou is. Een klassikale opleiding is onze standaardopleiding, doorheen heel België. Gewoonlijk zit je in een groep van zes tot vijftien deelnemers.
Coaching The Shift.
Deze coachingsinstituten kunnen bij hen het felbegeerde ACTP certificaat behalen. Deze labels worden enkel uitgereikt als instituten kunnen aantonen dat hun deelnemers door het volgen van het opleidingstraject tot een hoogstaand coachingsniveau komen en handelen in lijn met de ethische code. Sinds de oprichting van Coaching The Shift, kozen we de kaart van ICF en deden alles wat binnen ons vermogen lag om hoogstaande kwaliteit te brengen tijdens onze coaching opleidingen om zo het beroep van coach mee uit te bouwen. In januari 2019 werd onze coachingsopleiding geëvalueerd door ICF. Met grote vreugde én trots melden wij dat onze open opleiding Professional" Coach Training Program" deze belangrijke ACTP erkenning heeft ontvangen!
Voetbal Vlaanderen.
Opleiding personal coach gezocht? Remotion Training voor experten.
Dan zit je hier goed! Remotion Training is een nieuwe trainingsmethodiek en behandelingsfilosofie voor professionals kinesitherapeuten, personal trainers, etc. die hun technieken willen uitbreiden en hun patiënten/klanten willen begeleiden in een actieve revalidatie of levensstijl. Remotion Training gebruikt lichaamsbeweging als tool om bewegingsbeperkingen weg te werken en het bewegingsrendement te verbeteren. Ideaal voor starters als meerwaarde in hun ontwikkelingsproces of voor ervaren rotten die nog een extra specialisatie aan hun toolkit willen toevoegen. Remotion Training is een erkend dienstverlener van de KMO-Portefeuille. De Opleiding personal coach is hoofdzakelijk praktijkgericht. Bedoeling is dat je na de opleiding zelfstandig bewegingsbeperkingen kunt opsporen en bewegingsstrategieën kunt toepassen om aan de noden van je klanten tegemoet te komen. De combinatie van de praktijkgerichte opleiding en het brede scala aan oefeningen zorgt ervoor dat je efficiënt de vertaling naar je eigen praktijk kunt maken. De Opleiding personal coach is uniek. De opleiding personal coach van Remotion Training is een unieke trainingsmethode voor elke personal trainer die zijn klanten op een vernieuwde en complete manier wil begeleiden naar een actieve levensstijl. De opleiding personal coach bestaat uit twee levels: een basisopleiding en een vervolgopleiding. Hoe help je iemand die al verschillende sessies bij jou doorlopen heeft?
Ariadne Ariadne Training Coaching.
Open aanbod Coaching Coaching à la carte Coaching trajecten Executive Coaching Coaching of training? HRM-Support Team Facilitation soorten training COMMUNICATIE COMMERCIëLE VAARDIGHEDEN INSIGHTS DISCOVERY PERSOONLIJK LEIDERSCHAP Training: topics Actief Luisteren Agressie verbale counteren Assertiviteit Conflicthantering Crisiscommunicatie Doelstellingsgesprekken voeren E-mailen: Klantgericht en in Stijl Klachten als Kansen Klantgerichtheid Leidinggeven: je eigen stijl veranderen Neen leren zeggen Onderhandelen met Respect Overtuigen Presenteren met Impact Projectmatig Werken Sales Slecht Nieuws Brengen Stress en Burn-out vermijden bij jezelf en anderen Teams laten groeien en bloeien Telefoongesprekken voeren ook moeilijke!

Contacteer ons