Zoeken naar opleiding coaching training

   
   
 
opleiding coaching training
Praktijkgerichte Coaching Opleidingen Atma Instituut.
Begeleid door de beste trainers en coaches van het Atma Instituut. Outdoor Life Coaching. Outdoor LifeCoaching in English. Train de Trainer. Traumahealing en lichaamswerk. Voor iedereen die onze introductiedag heeft bezocht of gaat bezoeken, hebben we de volgende aanbieding. Aanmelding Coaching Basics. Wanneer je je aanmeldt voor de opleiding Coaching Basics, mag je kosteloos deelnemen aan de training Wandelcoaching 1-daagse t.w.v.
coaching wellbeingmanagement VIVES.
Dit veelzijdige diploma geeft een degelijke toegang tot de arbeidsmarkt. Afgestudeerde studenten vinden snel werk en komen terecht als onder meer.: wellbeing-coach in bedrijven rond uitbouw beleid welbevinden medewerkers. vitaliteitsmanager in bedrijven en organisaties rond uitbouw totaal gezondheidsbeleid. verantwoordelijke voor beleid inzake burnout en stresspreventie. Welke vakken staan op het programma? Download hier de lessentabel met een overzicht van de verschillende opleidingsonderdelen in de eerste, tweede en derde fase van je opleiding. Voor meer gedetailleerde informatie per opleidingsonderdeel, klik op de knop Ontdek" je vakken" en raadpleeg de officiële ECTS-fiches van alle vakken. LESTABELLEN HWB_wellbeing en vitaliteit_A3_online_Coaching.pdf. Wat leer ik in deze opleiding? Vakken die je hiertoe opleiden zijn onder meer: innovatief leiderschap, changemanagement, psychologie van de arbeid, gezondheid en ergonomie, coaching bij stress en burnout, mindfulness, healing environment, organisatiepsychologie. Hoe ziet mijn studieroute eruit? Je neemt deel aan een sterk ervaringsgerichte opleiding! De lessen van de ervaren docenten zijn praktijkgeoriënteerd gebracht. Naarmate je studie vordert, neem je je leerproces meer in eigen handen, waarin de praktijk almaar toeneemt in omvang en in belangrijkheid.
Training coaching Actemium Belgium.
Werken bij Actemium. Ferro / Non-ferro. Werken bij Actemium. Home Training Training coaching. Opleiding op maat. Training bij Actemium. Actemium luistert, analyseert en stippelt de krijtlijnen uit voor een passende oplossing. Volledig op maat en mét voldoende flexibiliteit voor u, uw organisatie en uw medewerkers.
Cursussen trainingen opleidingen Vind-een-Coach.be.
Terug naar boven. Vind een coach. Vind een cursus. Bedrijven en organisaties. Agressie, omgaan met. Aura, Chakra's' en Meridianen. Beweging en Dans. Burnout / burn-out. Emotioneel lichaamswerk ELW. Energetische coaching energetisch lichaam. Energetische therapie energetisch lichaam. Gilles de la Tourette.
Sales coaching training, opleiding en begeleiding voor sales managers.
De" opleiding sales training is down-to-earth, zonder te veel bla bla maar echt gericht op het verbeteren van je verkoopstechnieken." Tijdens" training werden voorbeelden gebruikt die bij ons voorkomen." De" gedrevenheid van de trainer en de correcte behandeling. Ook de voorbereidende stappen waren zeker een meerwaarde." Doordat" er sprake is van een enthousiaste manier van kennisoverdracht en praktische tips gegeven worden, waardoor ook werkelijk resultaat bereikt wordt." Zeer" goede opvolging en service." De" enorme ervaring." De basis van deze training. Al 20 jaar realiseren onze klanten samen met SB Management groei in hun service in sales. U mag rekenen op onze expertkennis dankzij de drie basispijlers: de best practices, enkel de essentie en gedreven door klantervaring. Neem dus eens contact met ons op, of vraag een offerte aan voor uw persoonlijke coaching.
Integrale Coach Opleiding Open mind.
Aan de hand van enkele modellen die elke coach dient te kennen, oefen je om de 11 ICF coach competenties te verwerven. In deze opleiding leer je ook de beperkingen kennen van vele bestaande modellen en hoe je dit kan aanpakken. Bedoeling is dat iedereen die wil coachen deze module volgt. Basisvaardigheden, leren vragen stellen, omgaan met je klant, verantwoordelijkheden correct verdelen en meer, heb je in elke vorm van coaching nodig. Ben je reeds opgeleid als coach, dan kan je zonder probleem deze module skippen. Deze basismodule kan wel een mooie herhaling zijn en zeker een verrijking van je huidige tools. Je kan deze basismodule ook volgen als leidinggevende voor coachend leiderschap. Deze opleiding wordt regelmatig ingericht en hoeft niet noodzakelijk eerst gevolgd worden. Integrale Business Coach. Coach worden in zakelijke omgeving. De Business Coach opleiding omvat 12 dagen met elk een afgelijnd onderwerp. De formats zijn helder, verstaanbaar en leiden snel tot resultaat.
BCCL Coaching, Training en Opleiding logistiek Leidinggeven en coachen op de werkvloer.
Opleidingstraject magazijn medewerkers. Opleidingstraject productie medewerkers. Kalender open aanbod. Simulation Based Training Programmes. Leidinggeven en coachen op de werkvloer. actief in de.: bevorderen van duidelijke en efficinte communicatie: geven / ontvangen van boodschappen. inzicht verschaffen in people management en motivatiefactoren.
Opleiding Loopbaancoach 5 dagen NextStep coaching.
NIEUW: Online coaching. Coaching in de natuur. Zelf groeien groepsessies. Traject Innerlijk Leiderschap. Veerkracht in de natuur. Traject Stress en Burn-out preventie. Workshop Nood aan Zelfzorg? Workshop Work-Life Balance. Jij en je team. Burn-out Bore-out voor managers. Veerkracht in de natuur voor teams. Zelf coach worden. Leertraject coach in de natuur. Burn-out coach opleiding.
Opleiding mentor coaching en training Van technisch expert tot trainer Praxis training.
Deze training is specifiek voor iedereen die in de bouwsector de rol opneemt van mentor, peter, meter of begeleider bij werkplek leren. Na deze opleiding ben je in staat stagiairs, nieuwe werknemers te begeleiden en coachen in hun functie. Soorten mentorstijlen en leerstijlen.
Training en Coaching post-hbo basiscursus Inholland Academy.
Schrijf gerust in, we houden je op de hoogte. Training en Coaching, basiscursus. In het kort. Leg de basis voor je trainings of coachingscarrière. Ben je geïnteresseerd in mensen en wat hen beweegt? En wil je weten hoe je mensen in beweging kunt krijgen door hen individueel te coachen of in groepsverband te trainen? Met de basiscursus Training en Coaching word je geschoold in het ontwerpen en uitvoeren van trainingen en coachingstrajecten. De cursus is bij uitstek geschikt voor wie een carrièreswitch overweegt, herintreedt op de arbeidsmarkt of voor professionals die nieuwe taken krijgen of willen krijgen op het gebied van training en coaching. Met deze theoretische en praktische cursus leg je de basis voor je trainings of coachingscarrière! Lees meer over de basiscursus Training en Coaching. Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan. Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties. Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder! Stel je vraag aan Marrit. T: 06 1527 9060 088 466 30 30. Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in! Agri en Voeding. Bedrijfskunde en Management. Coaching en Supervisie.
INNER WELLNESS COACHING TRAINING LOUISE HAY HEAL YOUR LIFE TEACHER OPLEIDING.
Train de Coach. HEAL YOUR LIFE TEACHER OPLEIDING. Getuigenissen Heal Your Life Teacher Training. Workshop: Love yourself, Heal your life! Jaartraining Je kunt je leven helen. Love Yourself Even More Verdieping. Heal Your Life Life Coaching. De HEAL YOUR LIFE TEACHER TRAINING ontwikkeld door Louise L. Hay, biedt je de mogelijkheid om een internationaal gelicentieerd Teacher te worden. Tijdens deze training leer je om anderen te helpen in hun groeiproces. We zijn trots te kunnen aankondigen dat deze training de enige Nederlandstalige Teacher Training is die goedgekeurd wordt door Louise L. Hay, Hay House Inc. en Heart Inspired Presentations LLC.
Basismodellen voor coaching GROEI ACADEMIE.
Taalpatronen en coaching: het Metamodel. Het model van de twee cirkels. Toepassen van de taalpatronen in coaching via de 4 boxen. Extra vragen die peilen naar de dieptestructuur. Basisvaardigheden van een coach. Coachen van leidinggevenden. Informatie rond de vervolgmodule. Wat na deze training? Info en inschrijven voor deze opleiding. Wij trainen kleine groepen, omdat jij onze volledige aandacht en persoonlijke begeleiding verdient. Wij coachen jullie als team, omdat wij de aan te leren vaardigheden aan jullie demonstreren, zodat jullie directe praktijkervaring opdoen. Wij leiden jou, door samen te werken en te communiceren conform de eisen die onze huidige maatschappij stelt. Dit basisweekend is tevens de eerste module van onze opleiding tot NLP Coach. Het kan echter als aparte module worden gevolgd door iedereen die op zoek is naar een degelijke basisvorming voor coaching. GROEI ACADEMIE biedt deze driedaagse training aan in 20 leeruren. Op het einde ontvang je het officieel internationaal erkend certificaat van aanwezigheid: Coaching Foundation uitgereikt door The Society of NLP. Marleen en Alex zijn in België de tweede en de derde Licensed NLP Coaching Trainer erkend door de The Society of NLP.

Contacteer ons