Zoeken naar coaching en training opleiding

   
   
 
coaching en training opleiding
Mental coaching van sporters SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Steeds weer opnieuw trainen, steeds weer opnieuw grenzen verleggen, steeds weer opnieuw nieuwe doelen nastreven, dat weegt soms zwaar om sporters. Om gemotiveerd te blijven en om een positieve ingesteldheid te blijven behouden tijdens trainingen is de mentale begeleiding van atleten een must. Wat is mental coaching? Mental coaching staat voor de individuele begeleiding door een coach op mentaal vlak.
Coach opleiding Amsterdam, Coaching en Incompany trainingen Nonons.
Coaching, opleidingen en trainingen. Je krijgt inzichten en leert door te doen. NONONS is hét opleidingsinstituut als je effectief en zelfverzekerd wilt leren coachen. Sinds 2007 bieden wij geaccrediteerde coachopleidingen in Amsterdam en Rotterdam voor beginnende en ervaren coaches en voor managers die coachend willen leidinggeven. Onze opleidingen zijn praktisch èn theoretisch goed onderbouwd. Gemiddeld geven de studenten. raadt NONONS aan. 20 oktober online vanaf 20.00 uur. 7 december online vanaf 20.00 uur. NONONS werkt onder andere voor. Waarom moeilijk doen als het leuk kan! Onze coachopleidingen zijn heel praktisch. Wij geloven in leren door te doen. NONONS vertaalt relevante theorieën en modellen op een heldere manier naar jouw praktijk, zodat jij alles wat je leert direct kunt toepassen. Onze ervaren opleiders zorgen voor een veilige en prettige leeromgeving. We helpen je te groeien door onze ervaring en kennis te delen, maar ook door eerlijk te zeggen wat we je zien doen. Wij zijn professioneel en persoonlijk, warm en no-nonsense. VOLG DE COACHOPLEIDING. Stijn over de training.
HEEL communicatietrainingen voor persoonlijke en professionele groei.
Zeer spiegelend en zuiver." Individuele coaching Heel communicatietrainingen. Manda: Veel" inzicht gekregen hoe communicatie kan verlopen, tips en zelfinzicht." Communicatietrainingen Heel communicatietrainingen. Maud: Mooi" praktische voorbeelden, balans theorie en praktijk is goed." Communicatietrainingen Heel communicatietrainingen. LAAT EEN REVIEW ACHTER. HEEL communicatietrainingen werkt volgens de volgende kernwaarden.: We richten ons op het belang van de deelnemer vanuit veiligheid, vertrouwen, transparantie en respect. Onze aandacht gaat uit naar de eigenheid van de deelnemers en hun ontwikkeling van autonomie. Het gaat bij ons vooral om de persoonlijke ontmoeting met ruimte voor persoonlijke aandacht. Vanuit nieuwsgierigheid en zonder oordeel. Professioneel en praktijkgericht. De ontwikkeling van de deelnemers staat centraal. We geven hen handvatten om hun persoonlijke kwaliteiten optimaal te benutten. We gaan uit van positiviteit en kijken in eerste instantie vooral naar wat er al wel is en bouwen van daar uit verder. Zie ook onze blog over positief denken. Onze begeleiding is ambachtelijk en daarom altijd maatwerk! We zien onze begeleiding als een ambacht. Elke training of coachtraject is daarom ook anders omdat niemand hetzelfde is.
5 Coach Opleidingen Coaching Trainingen in Antwerpen vergelijken op Springest!
Tip: bekijk ook de Coaching producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: E-Learning 16, Thuisstudie 12, Klassikaal online 2, Individueel 1, of Coaching in heel België 105. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training. Sortering veranderen clear. Relevantie en ervaringen. Prijs hoog laag. Prijs laag hoog. Tijdsduur lang kort. Tijdsduur kort lang. place Op locatie: dinsdag 8 december 2020 in Antwerpen en 38 andere datums. Na afloop van deze workshop bent u in staat om op een effectieve manier de basiselementen van coaching toe te passen. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding.
Training Inspirerend Coachen van Teams en Groepen Arteveldehogeschool Gent.
Oefensessies inspirerend coachen. Intervisie Inspirerend Coachen. Open studiedagen over coaching. Over inspirerend coachen. Op maat van organisaties en bedrijven. Training Inspirerend Coachen van Teams en Groepen. Het Center for selfmanagment organiseert in samenwerking met Arteveldehogeschool Postgraduaat Inspirerend Coachen een training Inspirerend Coachen van Teams en Groepen in open aanbod. Al sinds de start van de eerste opleidingen Inspirerend Coachen en het postgraduaat Professionele coach, krijgen we vragen over toepassingsmogelijkheden van onze benadering op het werken met groepen en teams. Met de training Inspirerend Coachen van Teams en Groepen vertalen we onze aanpak systematisch naar het coachen van groepen. De benadering Inspirerend Coachen van Teams en Groepen kan worden ingezet bij.: het begeleiden van functionele teams, waar het samenwerken aan een taak centraal staat. het begeleiden van leergroepen, waar het individuele leren van elk groepslid centraal staat en de groep een middel is om dat leren te bevorderen. Deze opleiding is zowel bedoeld voor leidinggevenden als voor groepsbegeleiders en groepscoaches.
Integrale Coach Opleiding Open mind.
Aan de hand van enkele modellen die elke coach dient te kennen, oefen je om de 11 ICF coach competenties te verwerven. In deze opleiding leer je ook de beperkingen kennen van vele bestaande modellen en hoe je dit kan aanpakken. Bedoeling is dat iedereen die wil coachen deze module volgt. Basisvaardigheden, leren vragen stellen, omgaan met je klant, verantwoordelijkheden correct verdelen en meer, heb je in elke vorm van coaching nodig. Ben je reeds opgeleid als coach, dan kan je zonder probleem deze module skippen. Deze basismodule kan wel een mooie herhaling zijn en zeker een verrijking van je huidige tools. Je kan deze basismodule ook volgen als leidinggevende voor coachend leiderschap. Deze opleiding wordt regelmatig ingericht en hoeft niet noodzakelijk eerst gevolgd worden. Integrale Business Coach. Coach worden in zakelijke omgeving. De Business Coach opleiding omvat 12 dagen met elk een afgelijnd onderwerp. De formats zijn helder, verstaanbaar en leiden snel tot resultaat.
Agenda Agape Academy body, mind spirit.
Een training volgen in AgapeBelgium is meer dan enkel kennis en vaardigheden verwerven. Het is jezelf de mogelijkheid geven om als mens nog rijker en bewuster in het leven te komen staan. Filteren op Thema. Opleidingen en Trainingen. Opleidingen en Trainingen. dinsdag 10 november tot dinsdag 22 december 2020 930: 1630.: The Embodied Coach: Reading the Movement, Understanding the Expression Nog 1 plaats. Opleidingen en Trainingen. woensdag 2 december 930: tot vrijdag 4 december 2020 1700.: The Embodied Coach: Hands-on Lichaamswerk in psychotherapie. Agape Academy is een erkend opleidingscentrum van KMO-Portefeuille, hierdoor kan u rekenen op een financieel duwtje in de rug. Opleidingen en Trainingen. woensdag 20 januari tot vrijdag 5 maart 2021 1400: 1300.: Fundamenten van lichaamsgericht werken in psychotherapie en experiëntieel lichaamswerk. Leiderschap Coaching therapy Opleidingen en Trainingen. donderdag 4 februari tot zondag 28 november 2021 2000: 1600.: Opleiding Dans en Bewegingstherapie 2021.
Sales coaching training, opleiding en begeleiding voor sales managers.
De" opleiding sales training is down-to-earth, zonder te veel bla bla maar echt gericht op het verbeteren van je verkoopstechnieken." Tijdens" training werden voorbeelden gebruikt die bij ons voorkomen." De" gedrevenheid van de trainer en de correcte behandeling. Ook de voorbereidende stappen waren zeker een meerwaarde." Doordat" er sprake is van een enthousiaste manier van kennisoverdracht en praktische tips gegeven worden, waardoor ook werkelijk resultaat bereikt wordt." Zeer" goede opvolging en service." De" enorme ervaring." De basis van deze training. Al 20 jaar realiseren onze klanten samen met SB Management groei in hun service in sales. U mag rekenen op onze expertkennis dankzij de drie basispijlers: de best practices, enkel de essentie en gedreven door klantervaring. Neem dus eens contact met ons op, of vraag een offerte aan voor uw persoonlijke coaching.
Uw partner voor bedrijfsopleidingen SBM.
U bent vormingsverantwoordelijke of HR manager? SBM biedt u training, coaching en advies op maat van uw medewerkers en hun competenties. lees meer in company opleiding. Zoek snel een opleiding. 14 domeinen Open kalenderaanbod. Partner bij uitstek inzake talent., competentie business ontwikkeling. SBM is uw gespecialiseerde partner voor business training, coaching en advies.
Coaching: Vind een cursus, training, opleiding, informatie sessie ea. rond coaching VindeenTherapeut.be.
Coaching: Vind een cursus, training, opleiding, informatie sessie ea. rond coaching in. Hieronder vind je elke cursus, training, opleiding, workshop, lezing ed. rond coaching in en omgeving. Klik op de activiteit en op Schrijf je hier in / vraag meer info voor inschrijving of info.
Home Growcoaching.
Een eerste terrein waarin het Grow Coaching team elke dag actief is, situeert zich als gemandateerd loopbaancentrum voor VDAB. Loopbaanbegeleiding helpt werknemers, zelfstandigen, ambtenaren, leerkrachten enz. hun carrière weer op het juiste spoor te zetten. De diversiteit aan kennis en ervaring binnen het team brengt een tweede keuzelijst van coaching die zich richt naar Life coaching, Stress en Burn-out, Relatie en conflicthantering, Wandel en natuur-coaching, Studiekeuzes en Business situaties in een team of hiërarchische omgeving. Zelfontdekking en positieve actie ondernemen staan hier centraal. In een derde luik worden opleidingen aangeboden in vele aspecten en vaardigheden van management, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Zo wordt bijvoorbeeld veel aandacht geschonken aan Mindfulness voor jongeren, scholen, bedrijven en particulieren. Bij Grow Coaching worden klanten professioneel geholpen hun dagelijks leven op het juiste spoor te zetten. Missie van Grow Coaching, Coaching Training. Vanuit eigen ervaringen met coaching training ontstond de wens om anderen deze ervaringen te doen beleven en de magie van coaching evenals de groei van anderen te faciliteren. Zo veel mensen stellen zich vragen over zichzelf, hun leven, hun job, hun toekomst, en wij willen daar onze expertise inzetten om antwoorden te helpen vinden op deze vragen.
Basismodellen voor coaching GROEI ACADEMIE.
Taalpatronen en coaching: het Metamodel. Het model van de twee cirkels. Toepassen van de taalpatronen in coaching via de 4 boxen. Extra vragen die peilen naar de dieptestructuur. Basisvaardigheden van een coach. Coachen van leidinggevenden. Informatie rond de vervolgmodule. Wat na deze training? Info en inschrijven voor deze opleiding. Wij trainen kleine groepen, omdat jij onze volledige aandacht en persoonlijke begeleiding verdient. Wij coachen jullie als team, omdat wij de aan te leren vaardigheden aan jullie demonstreren, zodat jullie directe praktijkervaring opdoen. Wij leiden jou, door samen te werken en te communiceren conform de eisen die onze huidige maatschappij stelt. Dit basisweekend is tevens de eerste module van onze opleiding tot NLP Coach. Het kan echter als aparte module worden gevolgd door iedereen die op zoek is naar een degelijke basisvorming voor coaching. GROEI ACADEMIE biedt deze driedaagse training aan in 20 leeruren. Op het einde ontvang je het officieel internationaal erkend certificaat van aanwezigheid: Coaching Foundation uitgereikt door The Society of NLP. Marleen en Alex zijn in België de tweede en de derde Licensed NLP Coaching Trainer erkend door de The Society of NLP.

Contacteer ons