Meer resultaten voor hbo opleiding coaching

   
   
 
hbo opleiding coaching
Opleidingen www.noloc.nl.
Schouten University of Applied Sciences 4.13000, 8 maanden. Opleiding creativiteit als middel voor loopbaancoaches en therapeuten. Bliss; kunst-training-coaching 2.35000, 3 Daagse opleiding of 6 ochtenden 4 uur verdeeld over 5 maanden. Opleiding Stress en Burn-outbegeleiding. ICM Opleidingen Trainingen 2.19500, 4 maanden. Post-hbo erkende opleiding tot Professioneel Loopbaancoach. TC Academy 5.50000, 9 maanden. De Nieuwe Loopbaanprofessional vernieuwd. DNLvernieuwd 4.79500, 1 15, jaar. Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur. VistaNova BV 6.97700, Ongeveer 1 jaar. ICM Opleidingen Trainingen 2.19500, 4 maanden. Een Succesvolle Coachpraktijk. ICM Opleidingen Trainingen 1.49500, 3 dagen. Opleiding tot Bezielingscoach. Hoogendijk Coaching en Opleiding 6.45000, van oktober t/m april, en van april t/m oktober. Leergang Psychologie van de Studiekiezer. Hogeschool van Amsterdam 2.97500, 1 studiejaar, gedurende circa 10 maanden. VO Creatieve Loopbaan Counseling. Studio Mattias 4.77000, 1 jaar. Basistraining Coachen met Voice Dialogue. Het Balkon, o.l.v. opleiders Judith Budde, Karin Brugman en René Meijer 87500, Driedaagse aangesloten training plus individuele supervisie. Post-HBO Registeropleiding tot Loopbaanprofessional modulair. BGL partners 6.10000, 40 weken. Lef om te Stralen. The School of Play 1.72500, 3 maanden.
Erkende opleiding Kindercoach klassikaal bij Sonnevelt HBO.
Ze liggen nu op één grote hoop. Eén van die puzzelstukjes van mijn puzzel is kiezen voor deze opleiding tot kindercoach. Toen ik via Google op de website kwam, werd ik direct enthousiast en kreeg het gevoel: dit past bij mij. Kijken naar het kind als uniek persoon en ontdekken waar de kracht van het kind/persoon ligt. Het bleek een opleiding te zijn die uit gaat van de persoonlijke kwaliteiten van zijn studenten en geen uitgebreide lijsten te hebben met doelstellingen en competenties. Inge van Halen. Toen ik via Google op de website kwam, was ik al direct enthousiast met een gevoel van Dit" is precies wat ik zoek. Hoewel ik spontaan ben en redelijk impulsief kan reageren, heb ik de site eerst een maand onder mijn favorieten gezet. In die maand ben ik regelmatig teruggekeerd naar de site, voordat ik uiteindelijk besloot mezelf in te schrijven. De opleiding bevalt uitstekend! Renate de Jong. 3 jaar op rij Beste Opleider NL. NRTO en CRKBO-keurmerk. Op 15 plaatsen in Nederland. Vragen over deze studie? Laat je inspireren! Meld je aan voor de online infoavond 17 nov. Covid-19 corona update. Ik zoek een coach.
HBO-er in de voorschool Het ABC.
HBO niveau afgeronde relevante HBO opleiding of. EVC traject met goed gevolg afgelegd in geval van een MBO opleiding. Aan welke eisen is voldaan met deze bijscholing? Met deze bijscholing voldoet de deelnemer aan de volgende extra opleidingseisen die opgenomen zijn in de Subsidieregeling VVE thuisprogrammas en inzet HBO-ers.: de gemeentelijke VVE-module voor HBO-ers op de groep, danwel de gemeentelijke VVE-module voor HBO-ers als coach / en het opbrengstgericht werken voor het jonge kind in de VVE. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden. Aanvang van de training is op 8-10-2020. De training van 8-10-2020 is vol en hanteren wij een wachtlijst. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn start de opleiding HBO-ers in de voorschool in het eerste kwartaal 2021. Voor vragen en informatie. Kunt u contact opnemen met Anneke Legel of mail naar alegel@hetabc.nl. De scholingskosten bedragen 3.49229, excl. BTW en 370001, incl. U ontvangt voorafgaand aan de bijscholing een factuur. De bijeenkomsten vinden plaats op Het ABC of op een andere locatie in de buurt. Individuele begeleiding is op locatie. Groepen starten bij minimaal twaalf deelnemers per groep. Bij uitval worden alleen niet gemaakte coachingsuren gerestitueerd. Interesse van buiten de Gemeente Amsterdam?
1 Coachingsopleiding op Post-HBO Niveau.
Post HBO Coach. Post HBO professioneel opleiding tot Coach. Eerstvolgende startdatum: 22/02/2021. Na 13 dagen vakbekwaam trainer. Een erkend post-hbo diploma. Examen en diploma. Download Brochure Inschrijven. Twee lesdagen per maand op maandag. Twee lesdagen per maand op maandag. Wil je het coachvak in? Of wil in je huidige functie breder inzetbaar zijn door je coachvaardigheden verder te ontwikkelen? Dan is de post-hbo coachingsopleiding in Rotterdam of Utrecht tot professioneel coach wellicht iets voor jou! TC Academy start twee keer per jaar een opleiding tot professioneel coach. We bieden je de mogelijkheid om in 13 dagen een post-hbo diploma te behalen. We richten ons in deze opleiding vooral op vakinhoud waardoor je bekwaam wordt als coach. Je kunt daarna zelfstandig of in loondienst als coach aan de slag. De voortdurende afwisseling tussen theorie en praktijk. Dat is hét kenmerk van deze parttime coaching opleiding, waarbij ervaringsgericht leren centraal staat middels Learning by doing. De gecertificeerde coachingsopleiding is bedoeld voor mensen die het coachvak beroepsmatig willen uitoefenen. Zelfstandig coachen, coachen binnen een organisatie of in het onderwijs, de opleiding tot professioneel coach sluit op al deze werkvelden aan.
Coaching Voor Mij Opleidingen voor coaches. Bekijk hier een aantal coachopleidingen.
Jezelf verder ontwikkelen als coach? Voor een volwaardige opleiding tot coach vind je hier een aantal opleidingsinstituten. De vermelde coach opleidingen zijn altijd geaccrediteerd door onder andere de NOBCO. Je kan hier complete coachingsopleidingen volgen, of je coachingvaardigheden uitbreiden en verdiepen. Ieder opleidingsinstituut heeft zijn eigen specialismen en zo kan je de coach worden die je wil zijn. Stad: Amsterdam geaccrediteerd: ja. Emotionally Focused Therapy EFT is een nieuwe vorm van relatietherapie. Met EFT verbetert de emotionele verbondenheid van partners in een relatie. EFT is een bewezen effectieve behandelmethode; de meeste echtparen ervaren na EFT meer verbondenheid in hun relatie. Stad: Den Haag geaccrediteerd: ja. Erkende Post HBO Coaching Opleiding. Wil je echt goed leren coachen en mensen een wezenlijke verandering door laten maken? In deze coachopleiding leer je het beste in jezelf en anderen aan te boren. Je leert coachen vanuit je diepste bewustzijn. We werken met een vernieuwende aanpak van bewezen psychologie en tijdloze wijsheid. Je leert wat het beste werkt in deze coach opleiding. Word erkend gediplomeerd coach. Zodat je zelfstandig als coach aan de slag kunt of coaching kunt toepassen in je dagelijks werk.
HBO Coaching Scheidegger.
Wil je bruikbare tools in handen krijgen om als inspirerende coach aan de gang te kunnen en weten hoe je anderen echt in beweging kunt brengen? Dan is de HBO Coaching echt iets voor jou. In dit programma verdiep je je in psychologie en coaching, krijg je zicht op verschillende persoonlijkheidstypen en leer je de drijfveren van mensen kennen. Daarnaast ontwikkel je de benodigde coachingsvaardigheden. Je gaat aan de slag met je overtuigings en beïnvloedingsvaardigheden en verdiept je in de opbouw en structuur van coachingsbijeenkomsten. Zo word je goed voorbereid op de praktijk. Wat leer je? Het ontwikkelen van je persoonlijke kwaliteiten als coach. Het bepalen van de coachingsvraag en het toepassen van de juiste coachingsmethode hierbij. Het toepassen van verschillende gespreksmodellen. Omgaan met diverse persoonlijkheidstypen en weerstand. Anderen motiveren en inspireren tot zelfontwikkeling. Je wilt je coachingsvaardigheden vergroten en je ontwikkelen tot professioneel coach. Met dit programma kun je zelfstandig coach worden, maar ook binnen een organisatie als coach optreden, bijvoorbeeld in een HRM of managementfunctie.
1000dagen Coach Opleiding Een inspirerende post hbo-opleiding.
Voor de 1000dagen Coach Opleiding geldt de volgende toelatingseis: HBO diploma of equivalent HBO denk/leerniveau op basis van werkervaring, gevolgde opleidingen en werkzaamheden. De eerste 1000 dagen van een kind zijn de belangrijkste in de ontwikkeling van een kind. Deze dagen starten op het moment van de conceptie tot de leeftijd van 2 jaar.
Zoek een opleiding: Tijdschrift voor Coaching.
Naar de website. Het Atma Instituut is een gerenommeerd opleidingsinstituut voor HBO en Post-HBO opleidingen trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: LifeCoaching in en outdoor, Kinder Jeugdcoaching, Lichaamsgerichte Coaching en NatuurCoaching. Atma stimuleert mensen vanuit hun ziel atma te leven en een leven te scheppen waarin eigen wensen en passies in harmonie zijn met de natuur. Naar de website. ZKM opleiding Reflection Action. Wij bieden een gecertificeerde opleiding tot ZKM COACH voor therapeuten, psychologen en coaches. De ZelfKennisMethodeZKM is een gestructureerde coachingsmethode ontwikkeld door prof. Hubert Hermans en maakt deel uit van de narratieve psychologie. De opleiding heeft een solide wetenschappelijke basis, geeft de kans gedegen praktijkervaring op te bouwen en werkt aan persoonlijke verdieping. Naar de website. VistaNova, School voor loopbaan leiderschap, is een voortzetting van Adviesbureau Hoogendijk. In samenwerking met senioropleiders en loopbaanadviseurs bieden wij de Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur, praktijkgerichte coachopleiding Post-HBO en StR erkend en de Werkplaats vitaal leiderschap, executive coaching in de praktijk.
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM opleidingen trainingen.
Korte, intensieve maar ook volledige basisopleiding tot coach. Goede begeleiding van de docenten. Interactie met medestudenten. Daardoor zelf ervaren wat coachees straks gaan ervaren. Goede, nuchtere voorbereiding op de praktijk. Ook de opbouw van de opeenvolgende modules is logisch. Ik beveel deze opleiding van harte aan! Sebastiaan Van Zomeren. Sinds de start van de ICM Coachingsopleiding in september 2018, nu een jaar geleden, ben ik vele malen over mij eigen grenzen gegaan. Om enkele voorbeelden te geven: ik ben mijn eigen coachingsbedrijf gestart. Ik heb mijn eigen website gebouwd. Folders en visitekaartjes ontworpen en laten maken. Ik ben, in mijn rol als coach, columns gaan schrijven. Ik heb aan de buitenwereld laten weten dat ik een eigen bedrijf ben begonnen. Ik heb, als ondernemer, op een beurs gestaan. Ik ben trainingen gaan geven aan groepen. Ik heb enorm veel geleerd over coaching, sales en marketing.
Coachingsopleiding, Post-HBO, Erkend Blankestijn Partners.
Wil je met jouw training en coaching het verschil maken in iemands professionele en persoonlijke ontwikkeling? Jouw vakmanschap én persoonlijke ontwikkeling als trainer en coach zijn hiervoor bepalend. Bij Blankestijn Partners leer je mensen met ziel en zakelijkheid begeleiden naar daadwerkelijke gedragsverandering. De Trainer-Coach opleiding heeft Post-HBO registraties, NOBTRA, NOBCO-EMCC en LVSC erkenningen, en staat onder de bezielende leiding van de Trainer van het Jaar 2015-16.
i-Coach Leren en ICT Academica Business College.
Registerleraar, Stichting Post HBO. 168 SBU, 6 EC. In het kort Studieprogramma Praktische informatie Startmomenten. De post-HBO opleiding i-Coach Leren en ICT heeft tot doel leraren en ICT-coördinatoren toe te rusten met inzichten en vaardigheden op het gebied van het gebruik van multimedia in het onderwijs en het overdragen van deze kennis en vaardigheden op andere leraren.
Home LeefstijlCoach Academy Post HBO registeropleiding tot leefstijlcoach, gezondheid, leefstijl, leefstijlcoach, opleiding.
Wie zijn wij? De Post-HBO LeefstijlCoach Opleiding. Jij als Coach. Dit zeggen onze deelnemers. De docenten zijn top. Ze kunnen de stof heel duidelijk uitleggen en weten goed waar ze het over hebben. Ze hebben ruime ervaring en dat kun je merken.

Contacteer ons