Resultaten voor hbo coaching

   
   
 
hbo coaching
HBO Teambuilding en Coaching.
De opleiding HBO Teambuilding en Coaching bestaat uit 2 modules. De module waar je mee start kan afwijken van onderstaande volgorde. Tijdens de opleiding komen onderstaande onderwerpen aan bod.: Module HBO Coaching in de praktijk. De basis van coaching in de praktijk.
Hbo Coach vacatures september 2020 Indeed.nl.
3.659 5.027 per maand. Dit is conform cao hbo. Als ICTO-coach bij het LIC lever je een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van het online onderwijs van Avans Hogeschool. 18 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Avans Hogeschool Vacatures in Tilburg. Lees meer over werken bij Avans Hogeschool. Personal Trainer Coach Nijmegen.
Coaching over drie jaar IVV Sint-Vincentius.
Het welzijn van onze studenten staat voor ons voorop. We willen samen met jou op zoek gaan naar de optimale omstandigheden om te groeien naar je job. Je bepaalt zelf met welke elementen je aan de slag wil gaan. Wie goed zicht heeft op zijn krachten en valkuilen, kan zichzelf beter bekwamen tot verpleegkundige. Daar zijn wij van overtuigd. Dit vraagt opvolging over een langere termijn. Daarom word je gedurende je volledige opleiding gecoacht door een vaste coach. We gaan hiermee van start in september 2017 in een pilootproject op de campussen Eeklo en Guislain. Als school zijn we steeds op zoek naar manieren om ons slimmer te organiseren en onze opleiding te verbeteren. Visie coaching over de modules heen. binnen de opleiding HBO Verpleegkunde.
Psychologie coaching en beïnvloeding 85 hbo bachelor bedrijfskunde 2018 Psychologie, coaching en beïnvloeding Stuvia.
Essay Bedrijfspychologie en organisatiegedrag lpar8comma5rpar; hbo bachelor bedrijfskunde lpar2018rpar.; Essay Psychologiecomma; coaching en beïnvloeding lpar8comma5rpar; hbo bachelor bedrijfskunde lpar2018rpar.; Samenvatting Marketingmanagement operationeel marketingplan lpar8comma5rpar.; Samenvatting Organisatie en verandering lpar9comma5rpar; hbo bachelor bedrijfskunde lpar2017rpar.; Samenvatting Adviesvaardigheden lpar9comma5rpar; hbo bachelor bedrijfskunde lpar2018rpar.;
Teamcoaching. Logo HAN. Logo HAN. Logo HAN.
Deeltijd Post-hbo 6 dagen. Nijmegen Groenewoudseweg 1. In het kort. 6 dagen Duur Start: 04-02-2021, 04-03, 08-04, 20-05, 17-06 en 04-11. 78 uur totaal Studiebelasting. 36 uur Contacturen. 42 uur Zelfstudie. Je verrijkt je kennis en reflecteert op je houding en vaardigheden. Hiervoor gebruiken we uitdagende werkvormen, zoals systemische opstellingen in het klein en in het groot. Deze verbeelding helpt om het systeem te ervaren in zijn vraag. Je leert een praktisch intervisiemodel kennen en toepassen. Je bewerkt casuïstiek uit je eigen begeleidingspraktijk en reflecteert op je professioneel handelen door middel van intervisie. We werken veel met eigen casuïstiek van cursisten vanuit action learning. De deelnemers van de cursus Teamcoaching zijn werkzaam in verschillende sectoren. We organiseren de cursus zo dat cursisten met verschillende achtergronden van elkaars praktijksituaties leren. Casuïstiek en reflectie spelen hierbij een belangrijke rol. Op basis van het Kookboek voor teams bekijken we samen welk recept bij de casuïstiek past. De cursus is bestemd voor teamcoaches/coachend leidinggevenden/begeleiders van teamsamenwerkingsprocessen. Je denkt en werkt op hbo-niveau en hebt de nodige jaren praktijkervaring. Je kunt opdrachten in de praktijk uitvoeren. Je reflecteert op praktijk en ontwikkelingsvragen. Je beschikt over basis vaardigheden voor coaching.
Oplossingsgericht werken en coachen Cursus NHL Stenden.
Om deze cursus te volgen heb je een relevant hbo of mbo 4-diploma nodig. Daarnaast is het belangrijk dat je werkzaam bent in een relevant beroep, bijvoorbeeld in de sociale sector, zorg, welzijn of het onderwijs. Leren in de praktijk is een belangrijk onderdeel van de cursus Oplossingsgericht werken en coachen: jouw werkplek is ook jouw leeromgeving.
Agile Coach opleiding Post-HBO Gladwell Academy.
Het moment waarop Agile transformaties tot leven komen. Heb je de ambitie om een zelfstandig professionele Agile coach te worden? Mensen op individueel en groepsniveau tot beweging weet te brengen? Dan is de officieel erkende Post HBO opleiding van Gladwell Academy beslist iets voor jou.
Holistische coaching opleiding nu HBO geaccrediteerd Unlimited People.
Emotionele en mentale begeleiding bij echtscheiding. Burn out stress. Unieke holistische benadering. Burn out herstelprogramma. Gratis e-book over burn out downloaden. Boek: Training Persoonlijk Leiderschap. Clinic Residentie Orkest. Jaaropleiding tot Unlimited Doorbraak Coach HBO geaccrediteerd. Unlimited People Nieuws Jaaropleiding tot Unlimited Doorbraak Coach HBO geaccrediteerd.
Opleiding paardencoach 2 post-hbo HorSense.
Excellent coach deel 2 post hbo. Intervisie voor coaches. Verdiepingsweek in Portugal. Opleiding paardencoach 2 Post-HBO. Tijdens de opleiding Excellent Coach 2 post-hbo heb ik een geweldige ontwikkeling doorgemaakt. De verdieping tijdens de opleidingsdagen, intervisie en zelfstudie-uren heeft ervoor gezorgd dat ik als coach met Paard als Spiegel stevig in mijn schoenen sta en krachtige tools heb om andere mensen dit ook te laten ervaren. Mirjam, deelnemer Excellent Coach 2 post-hbo. Tijdens de post-hbo opleiding Excellent Coach deel 2 werk je tijdens tweeëntwintig dagdelen, veertig zelfstudie-uren en in het assessmentprogramma Talentwijzer aan je ontwikkeling tot gediplomeerd post-hbo coach met de methodiek Paard als Spiegel. Lees hier verder.: Jij als post-hbo Excellent Coach. Je hebt al ervaring met coaching al dan niet met Paard als Spiegel.
HBO Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Of meld je aan voor het Inloopspreekuur voor HBO Bachelor en Masteropleidingen. Privacy en cookieverklaring. Werken bij NCOI Groep. Algemene voorwaarden en regelingen. Wil je niets missen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media!
Cursus Coaching bachelorcursus Hogeschool Utrecht Hogeschool Utrecht.
Studeren in Utrecht en Amersfoort. Studeren aan de HU. Studiekeuze deeltijd, duaal en cursussen. Studeren aan de HU. Ontdek ons onderzoek. Digital Business and Media. Gezond en Duurzaam Leven. Leren en Innoveren. Samenwerken met HU. Stage en afstuderen. Economie en Management. Gezondheidszorg en Welzijn. Media Communicatie en IT. Natuur en Techniek. Onderwijs en Opvoeding. Over de HU. Werken bij HU. Deeltijd, duaal en cursussen. Organisaties zijn continu in ontwikkeling en we leren ons leven lang. Tijdens de cursus Coaching leer je hoe je dit leren kunt begeleiden. De cursus is voor iedereen die een coachende rol vervult: als leidinggevende, mentor, collega of adviseur. De cursus Coaching gaat over het bewust inzetten en verder ontwikkelen van jouw kwaliteiten als coach.
Agile Coach opleiding Post-HBO Gladwell Academy.
Stichting Post HBO Nederland is een onderdeel van het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland CPION. Tijdens deze opleiding leer je.: Zelfstandig Agile Coach worden.: Agile transformaties begeleiden op individueel en team-niveau. Coachingstechnieken verder ontwikkelen en aanscherpen.: Coachingstijlen en interventies. Omgaan met groepsdynamiek.: Team analyse, disfunctionele teams en verbinding leggen. Ontwikkeling en facilitatie door middel van Gamestorming. Uitdagingen beheersen van Agile op een grote schaal.: Continue innovatie, Agile leiderschap en Scaling Agile. Blog: Meerwaarde van de Agile Coach training. Instromen op jouw niveau.: Het Agile Coach programma duurt 12 dagen waarin drie niveaus worden doorlopen om je volledig op te leiden tot Agile Coach.: Foundation Introductie Agile Coaching 4 Dagen. Practitioner Verdieping op de Agile context 4 Dagen.

Contacteer ons