Resultaten voor opleiding gecertificeerd coach

   
   
 
opleiding gecertificeerd coach
Accueil Physical Coaching Academy.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Google Tag Manager. Wie zijn we? Uw Personal Trainer. Essentials of Personal Training. NASM Personal Trainer. Precision Nutrition Level 1. Certified Online Trainer. Essentials of Mental Coaching. Advanced Program Design. Post Rehab Strength Training. Program in Hypertrophy. Small Group Training Design. Kettlebell Level 1. Loaded Movement Training. Modified Strongman Training. SAQ and Plyometric Training. Pre Postnatal Training. Senior Populations Training. Lower Back Training. Combat Level 1. for Sports Performance. for Post Rehabilitation. for Body Transformation. for Small Groups. for Sports Performance. for Post Rehabilitation. for Body Transformation. for Small Groups. Schrijf je in voor onze opleidingen. Your Partner in Fitness. Personal Trainer certificaat. Word NASM Certified Personal Trainer. Volg onze Advanced Modules en. boost uw carrière. Ontdek onze specialisaties. Word 1 van de besten dankzij de. Kies 1 van onze 4 specialisaties. en geef uw carrière een boost. Ga naar het volgende level. Uw klanten ook! Fun en doeltreffendheid dankzij onze functionele workshops: Kettlebell, Suspension, Loaded Movement, Swiss Ball. Houdt u van afwisseling?
Keulseweg erkende opleiding coachen met paarden.
De open dag is er om kennis te maken, sfeer te proeven en te kijken of onze opleiding iets voor je is. We doen een groepsoefening met paarden waaraan je zelf kunt deelnemen zodat je ook kunt ervaren wat we doen.
Coaching opleiding De Upstarter.
Dat wat jij doormaakt als coach kun je doorgeven aan anderen. Iets voor jou? Schrijf je hier in om de brochure te ontvangen van de opleiding. Wij doen altijd een telefonische intake om te kijken of de opleiding bij je past. Dit kan op een moment dat het jou uitkomt. Onze opleidingen starten 2-6 keer per jaar. Heb je een andere vraag neem contact op met Mariëtte, programmacoördinator van de Coaching opleiding.
Opleiding tot professioneel coach.
Leer je hoe je coachingsessies on track en on topic houdt.; Verkennen we de eigen rol van de gecoachte en hoe jij deze activeert in het bekomen van het door hem/haar gewenste resultaat.; Bereiden we je voor op een professionele aanpak van coaching, hetzij binnen je bedrijf, hetzij als zelfstandig coach.; Concretiseren we voor jouw specifieke geval de 11 door ICF vereiste competenties.; Krijg je de kans om je vaardigheden te verdiepen en om nog te oefenen met feedback.; Vertellen we je alles over de certificatiedag en het werk tussenin. Meld je aan voor de 9-daagse Opleiding tot Professioneel Coach. Bootcamp kort en krachtig! Zin en motivatie om een opleiding tot Professioneel Coach te volgen?
Wandelcoach Opleiding: Erkende Post-HBO Opleiding tot Wandelcoach.
De opleiding voelde als een warm bad. Ik heb van de eerste minuut tot de laatste seconde genoten. Het was een proces van innerlijke groei, van kennismaken met anderen en met de natuur. Een proces van stap voor stap leren wandelcoachen. Het was het beste van alles. Ik kwam steeds dichter bij mezelf. Het belangrijkste dat ik leerde tijdens de opleiding is het waarderend en zonder labels coachen, het werkelijk zien van mensen, en eindelijk van mezelf. Denken in wat kan, benadrukken wat lukt en nabij aanwezig zijn. De natuur doet het voor. Mijn keuze en mijn hart. Julliette Akkers Wandelenmetjuul. Voor wie is De Wandelcoach Opleiding? De Wandelcoach Opleiding is voor jou als je. dol bent op de natuur, wandelen en coachen. ervaring hebt in het begeleiden van mensen, bijvoorbeeld als personeelsadviseur, psycholoog, maatschappelijk werker, jeugd hulpverlener, docent/leerkracht, manager, coach, projectleider, arts, orthopedagoog, fysiotherapeut, psychomotorisch therapeut etc. HBO of WO bent opgeleid.
Certified Coach Program: Fundamentals, Advanced Certification.
Mondelinge Certificatie op PCC niveau. Tijdens deze dag coach je als deelnemer een ongekende coachee gedurende 30 minuten. Feedback en ontwikkeltips voor de verdere evolutie volgen deze oefening op en worden gebaseerd op de ICF PCC markers. Schriftelijke integratie oefening. Portfolio Reflectie: als deelnemer word je uitgenodigd om reflectief jouw leerproces op double loop te beschrijven. Deze opleiding is een ontwikkelingsreis en omvat diverse werkvormen, zoals bvb: korte voorbereidende opdrachten, ervaringsleren, zelfobservaties, coaching cirkels of oefengroepen, groepswerk, reflectieve supervisies.
Persoonlijke coaching ITIP.
De meesten van hen hebben ook een eigen coachpraktijk. Onze begeleiders hebben jarenlang interne opleidingen gevolgd en zijn bij ons opgeleid in het traject van co-begeleider tot begeleider. Afgestudeerden, door ITIP gecertificeerde coaches. Jaarlijks ronden deelnemers de opleiding Instrument voor hulp 2 e jaar af of het Energetisch Verdiepingsjaar. Deze afgestudeerden kunnen bij ons worden opgenomen in een register, door te voldoen aan de volgende voorwaarden.: zij hebben hun opleiding met goed gevolg afgerond.; zij hebben een bij de KvK geregistreerde eigen praktijk.; zij volgen tweejaarlijks bijscholing van door ITIP aangemerkt vervolgaanbod. In dit ITIP-register staan dus coaches die een van beide opleidingen bij het ITIP hebben afgerond en als zelfstandig coach gevestigd zijn.
TransforMissioneel Coachen Foundation Excellence Opleiding.
Locatie en Data. Basisopleiding tot NOBCO gecertificeerd coach. Wie de Basiscursus TransforMissioneel Coachen heeft gevolgd en allround professioneel coach wil worden, volgt aansluitend de Practitioner leergang. Voor sommigen is dit teveel vanwege de zwaarte van de opleiding of omdat iemand geen beroepscoach wil worden.
Basisopleiding coaching Syntra AB.
Drankpauze en broodjeslunch. In de basisopleiding coaching oefen je coachingtechnieken in om beter te interageren met anderen en dit zowel professioneel als privé. Basisopleiding coaching: waarom zou je deze opleiding volgen? Met een opleiding coaching kan je als ondernemer, leidinggevende of individu beter samenwerken en communiceren. In het bedrijfsleven is coaching een belangrijke middel om in groep resultaten te behalen. De kerncompetenties in deze basisopleiding coaching kan je toepassen in elke functie, samenwerkingsvorm alsook in je privé-leven. Als intro bekijken we wat coaching is en wat het kan zijn. Je verwerft kerncompetenties en leert sterker te staan in je coachende schoenen door zelfkennis en ontwikkeling. We analyseren vervolgens persoonlijkheden, groepsdynamiek, patronen en veel voorkomende blokkades. In deze basisopleiding leer je een coachende houding aan te nemen. Opleiding coach praktisch. De aangeleerde coachingstechnieken worden ook in de praktijk ingeoefend door middel van voorbeelden, oefeningen en demo's. Je ervaren docent is Tatiana Demesmaeker, actief als integraalcoach met aandacht voor dynamieken, mensen en structuren. In haar coaching put ze uit haar rijke bedrijfservaring. Deze opleiding is voor 3 u. erkend door het BIV als permanente vorming. kerncompetenties van coaching, welke plaats kan coaching innemen op de werkvloer en in je privé.
MINDFUL RUN coaching and training Opleiding tot Mindful Run, Walk of Cycling instructeur.
Life coach bij Inge Rock Rock Academy 2016. Mindful Run Instructeur opleiding september 2016. Mindful Cycling instructeur opleiding oktober 2017. Mindful Run/Walk instructeur opleiding 2.0. Mindful Run en ondernemen: 26 oktober 2018. Mindful Wandel Coaching 11-12-13 december 2018. Vereisten om instructeur te worden. Het spreekt voor zich dat je, om Mindful Run instructeur te worden kennis moet hebben van hardlopen of mindfulness. Wil je meedoen aan deze unieke opleiding dan moet je het volgende doen.: Certificering en gecertificeerd blijven.
NLP Coach CapitalHEROES.
Module IV: Feedback en felicitatiedag. Op deze dag krijg jij in de ochtend een workshop en ontwikkel jij jouw eigen businessplan voor jouw coaching business. Na de lunch krijg jij uitgebreid feedback over jouw examen en huiswerkopdrachten. Hierna pitch jij jouw coach mission statement aan de groep. We geven elkaar feedback. En wanneer je hiermee hebt laten zien recht te hebben op het internationaal erkend certificaat Licensed NLP Coach, feliciteren wij je. Wanneer je bent geslaagd vermelden wij jou op onze website en kunnen mensen die een coach zoeken contact met jou opnemen. Dit doen we omdat we jou direct op weg willen helpen naar een succesvolle coachingspraktijk. Gratis, kosteloos, zonder provisie of andere gekkigheid. De wereld net wat mooier maken, ook voor jou. Daarom kies je voor de NLP Coach opleiding bij CapitalHEROES.:
6 daagse opleiding tot stress en burn-outcoach Annita Rogier.
Gericht op jezelf als burn-out coach. eisen aan de burn-out en stress-preventieadviseur. je waarden en normen. Voor meer informatie, reviews, of inschrijving.: Wie kan begeleiden bij burn-out? Zijn Mentale Vitaliteitcheques een antwoord? Controle is goed, maar begeleiding is veel beter. Stress burn-out coaching. Training: Als trainer omgaan met uitdagingen en weerstand. Training: Inspirerend trainen. Training: De trainer als persoon. Training: Bevlogenheid, betrokkenheid en werkgeluk voor Hr, managers Chief Hapiness Officers. Training: Duurzame inzetbaarheid voor alle leeftijden, met specifieke aandacht voor 45 voor HR, managers. Workshop: Advanced Career Coaching: Future proof employability designer. Workshop: Omgaan met stress: voor mensen met stressklachten of zij die dat willen voorkomen. Opleiding: 6 daagse opleiding tot gecertificeerd loopbaancoach.

Contacteer ons