Resultaten voor coaching opleiding amsterdam

   
   
 
coaching opleiding amsterdam
MyCoach.
MyCoach is een buurtgericht coachings-project voor leerlingen van VO, VMBO en MBO-scholen uit Amsterdam. MyCoach helpt hen met hun school, beroeps, culturele en maatschappelijke oriëntatie. MyCoach empowert deze jongeren en ondersteunt hen bij verbeteren en verbreden van hun toekomstperspectieven. MyCoach helpt vroegtijdig schooluitval te voorkomen en vergroot de kansen op de arbeidsmarkt. Als ik niet naar coaching zou gaan dan had ik waarschijnlijk ook school niet afgemaakt. Thuis kan ik niet praten over wat me dwars zit. Een coachee van MyCoach. Veel Amsterdamse leerlingen kampen met vragen en lastige kwesties rondom hun vervolg-opleiding, stage of privésituatie. Dit leidt helaas regelmatig tot minder goede schoolprestaties of zelfs schooluitval en daardoor tot een verlies in vertrouwen in henzelf en in hun toekomst. Leerlingen hebben bijvoorbeeld vaak moeite met het vinden van een stageplek of een baan wanneer ze hun opleiding hebben afgerond.
NLP Coach Coaching NLP opleiding.
Berkel en Rodenrijs. Specialiteit: Coaching voor vrouwen die uit balans zijn door zwangerschap, moederschap of andere ingrijpende gebeurtenissen in hun leven. Zwitserland Internationaal coach Specialiteit: Loopbaancoaching, Talent coaching, persoonlijke coaching, ook internationaal in Nederlands, Engels en Duits www.chanse-talentcoaching.com. Petra van Rijn. Coach voor medewerkers, Spreker. Specialiteit: Helpt mensen passie in hun werk en zingeving in hun leven te vinden www.in-volved.nl. Renate van Ingen. NLP coaching, training, jeugd en gezinshulpverlening. Specialiteit: Jongeren en gezinsvraagstukken, coaching en training, verliesbegeleiding na overlijden, echtscheiding, etc. Amsterdam / Zaandam. Loopbaancoaching en training/coaching HBO'ers' en academici. Specialiteit: Mogelijkheden en kansen voor iedereen die zijn weg zoekt in het veld van werk en carrière. Sanne van Heumen. Specialiteit: Verbinden hoofd en hart. Luisteren naar je lijf. Ton de Rooij. Liempde / Veghel. Coaching, begeleiding en training. Specialiteit: teams en medewerkers technische bedrijven. Rotterdam NLP, EMDR-Coaching Specialiteit: Trauma's' en PTSS. Haarlem Amsterdam NLP, Coaching Specialiteit: Systemisch Coaching / Familieopstellingen / NLP-Coaching / Coaching van Young Professionals Particulieren www.dosagecoaching.com. Trainingen / opleidingen. NLP Practitioner training. NLP Master Practitioner. NLP Trainers opleiding. NLP Intensive training. Wat is NLP? Waarom NLP leren? Cursisten over NLP.
Postdoctorale Opleiding Executive Coaching, VU Amsterdam LoopbaanVisie.
Postdoctorale Opleiding Executive Coaching, VU Amsterdam. ma 02 okt 2017. De postgraduate opleiding Executive Coaching PGO-EC aan de Vrije Universiteit in Amsterdam is een programma voor executive coaches met ervaring die zich verder willen professionaliseren in de volle breedte van het coachingsvak.
Executive Education Executive Coaching Vrije Universiteit Amsterdam.
De postgraduate opleiding Executive Coaching PGO-EC is een programma voor executive coaches met ervaring die een volgende stap willen maken in hun ontwikkeling als executive coach. Een programma waarbij deelnemers alle stijlen ontwikkelen én worden uitgedaagd om hun eigen coachingprofiel verder te ontwikkelen. Kenmerkend voor het programma is dat u nieuwe inspiratie krijgt op basis van diverse opvattingen. Dat u ingewijd wordt in het kwantitatieve en kwalitatieve onderzoek in dit vakgebied en aanpalende vakgebieden en dat veel tijd wordt ingeruimd voor uw eigen praktijkervaringen en stijlen van werken middels supervisie. Visie op coaching. Coachen is in onze optiek een manier van werkgerelateerd leren waarbij vooral in tweegesprekken wordt gewerkt. Het doel van coaching is om cliënten te ondersteunen in het vergroten van hun eigen professionaliteit door hun eigen relatie tot bepaalde ervaringen en vraagstukken te bespreken. In een coachingtraject werkt de coach aan het stimuleren van reflectie, het vrijmaken van potentiële kwaliteiten en het overwinnen van obstakels voor verdere ontwikkeling. Hiervoor kunnen verschillende coachingstijlen en methodieken worden ingezet, afhankelijk van de vraag en de context. Wij gaan ervan uit dat cliënten weten welke stijl voor hen het beste werkt.
Post Graduate Opleiding Executive Coaching Vrije Universiteit Amsterdam PDF Gratis download.
Deze relatie staat daarom centraal in het programma. Vrije Universiteit Amsterdam 2012/13 1. 3 Doel van het programma Doel van het programma is deelnemers te ontwikkelen: in hun theoretische kennis van de psychologische en therapeutische onderbouwing van coaching in een kritische evaluatie van bestaande coachingsmodellen en theorieën tot een kritisch en weloverwogen gebruik van coachingsstijlen en andere vaardigheden in hun kennis van organisaties als context waarbinnen coaching plaatsvindt in de ethiek en verantwoordelijkheden van een executive coach in hun zelfkennis, als één van de belangrijkste voorwaarden voor effectieve coaching Certificering De postgraduate opleiding Executive Coaching aan de Vrije Universiteit leidt tot een door de VU erkend diploma in Nederland.
Coach opleiding Amsterdam, Coaching en Incompany trainingen Nonons.
Of je nou op zoek bent naar coaching voor je loopbaan, voor jou als persoon of in je managementvak, bij NONONS vind je het. NONONS coaches zijn professioneel, gedreven, effectief en no-nonsense. NONONS coaches coachen ook online. Je vindt er altijd een die bij je past. Vind een coach die bij je past. Wie zijn wij? Anne de Jong en Nadia van der Vlies. NONONS is het bedrijf van Anne de Jong en Nadia van der Vlies. We werken samen met ervaren coaches en trainers die experts zijn op hun vakgebied en die bewust kiezen voor de NONONSense aanpak: helderheid brengen en doorgaan totdat het klopt. En dan nog een stapje verder. NONONS Linnaeushof 6-1hoog 1098 KH AMSTERDAM info@nonons.nl t: 06 81913919 Contact. Wat ik heel bijzonder vind is dat je wel eens vaker voor werk opleidingen of trainingen mag doen, maar in deze opleiding heb ik écht heel veel geleerd.
Masterclass Teamcoaching.
In 2015 behaalde ze het certificaat van Master Certified Coach en werd hiermee de jongste MCC coach binnen Europa. In 2016 rondde ze de Postgraduate opleiding executive teamcoaching af aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ook in 2016 verzamelde ze een pool coaches rond zich en richtte Coaching The Shift op. Een organisatie die door middel van coaching wil bijdragen tot een collectieve sprong in bewustzijn en zo meebouwt aan een shift van een Ik-gerichte naar een Wij-gerichte maatschappij. Recent startte ze de Opleiding tot organisatieopsteller bij HRD Academy, met Leanne Steeghs en Philippe Bailleur, om zich nog meer te verdiepen in systemisch werk. Dit vormt een mooie aanvulling op haar masterschap in Neurolinguistisch programmeren, Enneagram, Insights, Alan Seale Transformational coaching, Lego Serious Play, Lencioni en andere opleidingen die ze met succes volgde. Bij de uitbraak van de Corona crisis in 2020 was ze mede-oprichter van Coaching for Heroes, een vzw die meer dan 200 coaches wist warm te maken om gratis emotionele en mentale ondersteuning te bieden aan zorg en hulpverleners door middel van funding. Dorothée Willems ging in 2009 de uitdaging aan om haar carrière als Team Manager om te turnen naar een rol als zelfstandig coach en trainer.
Opleidingen Coaching Opleiding.nl.
HBO Stress Coach. HBO Bacheloropleiding 11 Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase.
Master in Coaching SportNetwerk.
Stap 4: Curriculum Vitae. Stap 5: Sollicitatiebrief. Stap 6: Het sollicitatiegesprek. Selecteer een pagina. Master in Coaching. Organisatie: Johan Cruyff Institute Opleiding: Master in Coaching Plaats van de opleiding: Amsterdam Opleidingsniveau: hbo/wo Website: http//cruyffinstitute.nl.: Master in Coaching. Diploma: Master in Coaching van het Johan Cruyff Institute.
Trainers Academie: Erkende trainersopleiding post-HBO.
Incompany opleiding en coaching op maat, van A tot Z verzorgd door Trainers Academie. Lees over onze unieke aanpak het artikel Incompanytraining: zegen of zorg. Download dat artikel hier. Trainers Academie verzorgt complete incompany opleidingen, trainingstrajecten en coachingprogramma's' op maat. Opleiding Professioneel Trainer. Leer alle essentiële aspecten van het mooie vak Trainer! Acquisitie voor HR professionals. Hoe verkoop je je belangrijkste product: jezelf? Meld je aan voor de eerstvolgende. Wil je een indruk krijgen van onze deelnemers die praktijk examen doen? Dat kan door aanwezig te zijn als deelnemer of coachee. Meld je aan bij de programmamanager via de button. Het eerstvolgende examen vindt plaats op 9 december 2019. Meld je aan. Nieuws en evenementen. 25 november 2019. De TA Friday van deze maand. 21 september 2018. Onze toplocatie in Deventer. 15 februari 2017. Onze nieuwe samenwerkingspartner: YFU Nederland. Hoe kunnen we je helpen? Welke vragen heb je? Als je eenmaal besluit om je te laten opleiden tot trainer of coach, heb je nog een puzzel voor de boeg: welke opleider moet je kiezen? Er zijn best veel aanbieders en de goedkoopste zal niet de beste zijn.,
Trainer-coach 4 opleiding.
Trainer-coach 4 opleiding. Sinds het studiejaar 2013-2014 wordt er, in een samenwerking tussen sportbonden en onderwijsinstituten Hogeschool van Amsterdam ALO en ROC Landstede Zwolle, een unieke opleiding aangeboden op niveau 4 van de KSS Kwalificatiestructuur Sport. Doel van de opleiding. De opleiding is voor trainer-coaches die de ambitie hebben om op het door de betreffende sportbond gevraagde niveau 4 te gaan fungeren: bijvoorbeeld als talentcoach of trainer-coach op het hoogste competitieniveau. Tevens biedt de opleiding de gelegenheid om van collegas uit andere takken van sport te leren. Binnen de opleiding wordt een trainer-coach 4 kwalificatie behaald eventueel in combinatie met opleider 4 kwalificatie praktijkbegeleiding. De opleiding bestaat uit de volgende leertrajecten of kerntaken.: Geven van trainingen. Coachen bij wedstrijden. Ondersteunen van sporttechnisch beleid. Begeleiden van sportkader. Samenwerken met begeleidingsteam en onderhouden van externe contacten. Scouten van sporters. zie ook Opzet/programma Downloads.
Coaching Opleidingen ISBW ISBW.
Opleidingen per niveau. Opleidingen per niveau. Praktijkopleidingen MBO en HBO niveau. Erkende HBO-Opleidingen Hogeschool ISBW. Post HBO Opleidingen. Opleidingen per vakgebied. Opleidingen per vakgebied. Management en Leidinggeven. Management in de Zorg. Management Overheid en Non-profit. Projectmanagement en Agile werken. Kwaliteits en procesmanagement. Marketing en Salesmanagement. Human Resources Management HRM. Coaching op de Werkvloer. Opleidingen per niveau. Praktijkopleidingen MBO en HBO niveau. Erkende HBO-Opleidingen Hogeschool ISBW. Post HBO Opleidingen. Opleidingen per vakgebied. Management en Leidinggeven. Management in de Zorg. Management Overheid en Non-profit. Projectmanagement en Agile werken. Kwaliteits en procesmanagement. Marketing en Salesmanagement. Human Resources Management HRM. Bekijk alle opleidingen. De zeven zekerheden van ISBW. ISBW Managers Event. Subsidies en fiscale regelingen. Visie op leren. Professionals aan het woord. 035 7 604 800. Mens en Communicatie. Als coach heb je toonaangevende kwaliteiten nodig. Die zijn immers noodzakelijk om anderen te begeleiden, motiveren en beïnvloeden. Met een van onze Coaching Opleidingen doe je essentiële. Als coach heb je toonaangevende kwaliteiten nodig. Die zijn immers noodzakelijk om anderen te begeleiden, motiveren en beïnvloeden. Met een van onze Coaching Opleidingen doe je essentiële kennis en technieken op om het beste uit mensen te halen.

Contacteer ons