Op zoek naar coach worden?

   
   
 
coach worden
Vacature Zelfstandig Effortless Coach worden in Meerdere regio's' Jobat.be.
HBO / Academisch werk en denkniveau. Bij voorkeur werkervaring in mensgerichte functiegebieden als zorg en onderwijs, of functies als coach, counselor, mediator, therapeut, arts, psycholoog, HRM adviseur, manager of leidinggevende. De opleiding biedt zowel de inhoudelijke als de zakelijke ondergrond voor het succesvol uitoefenen van jouw rol als coach.
Coach worden.
Home Coach worden. Word zelf coach. Gezonde voeding in combinatie met een gezonde levensstijl met voldoende beweging is actueler dan ooit. Onze missie is om mensen een gezonde levensstijl bij te brengen en dat vol te houden, maar dat kunnen wij niet alleen!
Coachingplanet.be: Zakelijke opleidingen Business Coaching en Sales Training.
De online coaching Word Architect van je Eigen Leven is gericht op life coaching. Hoe kan je je doelen bereiken en het leven leiden dat jij zelf wil. Opkomen voor jezelf, meer zelfvertrouwen ontwikkelen, uitstelgedrag counteren en een plan van aanpak om actie te ondernemen. Online Sales Coaching. Vanuit kantoor of thuis. Via korte coaching sessies online groeit u in uw commerciële vaardigheden en overtuigingskracht. De online sales training close the deal kan online voor het hele team gegeven worden. Spreken voor een groep. De cursus Openbaar Spreken helpt je af van je spreekangst en leert je vlot te spreken en presenteren. Communicatie voor meer impact. Lees onze blog met communicatietips. U kan individueel inschrijven op de online trainingen en open trainingen. In-company trainingen kunnen tevens op maat aangepast worden afhankelijk van de behoefte van het bedrijf. Download het e-book De" kunst van het verkopen." Bekijk onze webinar: Hoe je klant te overtuigen zonder opdringerig te zijn, klik hier. Business coaching, hoe werkt het? Het kan ook online. Hoe kan een Business Coach helpen? Business Coaching is vergelijkbaar met sport coaching.
Lifestyle coach worden: mensen evenwichtig leren leven.
Gratis proefles Studie bekijken. Wat doet een life coach? Een lifestyle coach is geen therapeut, geen psycholoog, geen psychiater. De cliënt is ook geen patiënt en heeft geen ziekte. Je speelt als lifestyle coach een aanmoedigende, motiverende en stimulerende rol.
Opleiding Life Coach-6 dagen Coach Clinic.
Wat houdt de opleiding loopbaancoach in? lesprogramma loopbaancoach van dag tot dag. Praktisch: prijs, locatie en data Loopbaancoach. Opleiding Intuitieve Coach. Online-opleiding Verbindend Coachen. Gelukstraining in vijf sessies. De werking van onze hersenen. Tweedaagse marketing voor je eigen praktijk/zaak. Over Coach Clinic. Elke coach is uniek en dat is helemaal fantastisch! Wat houdt de life coach-opleiding in?
Integrale Coach Opleiding Open mind.
Open Mind heeft deze formats bijna exclusief ontwikkeld omdat dit bij klassieke coaching een groot onbewandeld terrein is. Verder leer je als coach blind navigeren om de klant tot de beweging te krijgen die hij zo graag wil maken. Dit blok bevat zeer veel levenswijsheid en is moeilijk te bevatten als je nog jong bent. Als je zeer mentaal en analytisch ingesteld bent, volg je beter een andere module. Wil je de opleiding volgen om je mind te stretchen, dan ben je zeker welkom. Wie een PRO module volgt, mag het gepatenteerde logo Erkende integrale coach voeren en vermelden wij op de integrale coach website indien gewenst. Wil je een ICF erkenning, dan kan je hier zien hoe dit werkt. Dit zijn beelden van de accomodatie, les en praktijkruimtes die jullie kunnen gebruiken. Uw trainers van deze opleiding. Voor deze brede opleiding hebben we verschillende gespecialiseerde trainers. Serge Van Gampelaere. Hoofdtrainer Pro en Master blokken. Specialiteit: C-level coaching visie en misie duurzaam ondernemen. Specialiteit: KMO management loopbaancoaching motivatietrainer mental coaching. Sofie De Vos. Trainer Life en Open Mind Pro.
SYSTO Opleiding Professional Coach.
Het traject om gecertificeerd coach te worden was boeiend en erg verfrissend. Ik sta vandaag met een totaal andere kijk in de wereld dankzij jullie inspirerende aanpak. Ik wou jullie speciaal bedanken voor de exclusieve training die ik bij SYSTO mocht volgen afgelopen maanden. Dominique Gaul, Human Resources Geography Leader EMEA region CG Power Systems Belgium NV. De coach opleiding bij SYSTO heeft mijn verwachtingen absoluut overtroffen! Het is in geen enkel opzicht een klassieke training, het is eigenlijk meer een beleving. De interactie tussen de twee trainers en de cursisten maken integraal deel uit van de opleiding, sterker, zonder deze interactie zou er geen cursus zijn. Je ondervindt aan de lijve hoe het is om te coachen en gecoacht te worden. En de coaching die je hierdoor de facto krijgt, komt er gratis bovenop. Het voortschrijdend inzicht in wie je zelf bent als persoon, is onlosmakelijk verbonden met deze manier van trainen, en dat heb ik als een onverwachte maar zeer welkome meerwaarde ervaren. Kortom, een aanrader! Kristof Van de Loock Corani. Ik zie dat Annemie de zaken professioneel aanpakt en met zorg de cursus voorbereidt. Deze opleiding tot professional coach is onbetaalbaar.
Coach worden Personal trainer Gent.
Deze coaching opleiding is opgezet voor mensen die professioneel coach willen worden. Wil je aan de slag als zelfstandig professional of ambieer je een interne rol als coach? Wil je jouw visie op coaching verder ontwikkelen? In deze opleiding tot coach schenken we aandacht aan je methodieken, vaardigheden en je grondhouding.
coach worden
Hier komt een happiness coach van pas om je een klare kijk te bieden zodat je terug helder kan nadenken, en terug gelukkig kan worden. Een Happiness Coach helpt en leert je de technieken om zaken vanop een afstand te bekijken zodat je de zorgen van je af kunt zetten, je hoofd kan kalmeren en orde in de chaos kan creëren. Zo heb je meer tijd om je passie, geluk en energie terug te vinden. Een uitdaging, maar ook een job met veel voldoening en direct resultaat! mensen begeleiden naar een gebalanceerd leven vol geluk, gelach en genot. leren hoe je frustraties, obstakels en stress overwint. een gepersonaliseerd coachingtraject opstellen, helemaal op maat van de klant. zelf een coachingpraktijk starten of jouw bestaand aanbod als coach uitbreiden. comfortabel thuis studeren op je eigen tempo en op je eigen manier. cpSubscribeButton cpBrochureButton cpChapterButton cpCompareButton. cpProgram Happiness Coach. Wat is happiness? Wat betekent happiness voor je klant? Welke invloed heeft een persoon op zijn/haar eigen geluk? Levensverhoudingen naderbij bekeken. Persoonlijkheid en egoposities. Omgaan met stress stressreductie. De stressreacties: vluchten, vechten en verstarren. Basisbehoeften en waarden. Relaties en communicatie. Persoonlijk inzicht, leiderschap en management.
Postgraduaat Coaching AP Hogeschool.
In de tweede leergang gaat de aandacht naar het verder verdiepen van de eigen stijl, door het opbouwen van extra kennis, via op de praktijk gebaseerde vraagstellingen. Er wordt ook verder aandacht gegeven aan het systemische en strategische aspect van interne coaching, en hoe de rol van de coach te versterken in de eigen organisatie, en eventueel daarbuiten. De deelnemers worden gevraagd om het geleerde toe te passen en om een ontwikkelportfolio te schrijven. Deze manier van werken ondersteunt de deelnemers in de eigen ontwikkeling en helpt om interne coaching duidelijker op de kaart te zetten binnen de eigen organisatie. Wie word je? Na deze gerichte opleiding zal je coaching competenties ontwikkeld hebben zoals het opbouwen van een relatie met de coachee, communicatievaardigheden, inzicht in coaching-proces en coaching opvolging. Ik schrijf me nu in.
Coach worden bij Big Five for Life Coaches hebben we nooit genoeg.
Over Big Five. Over John Strelecky. Reviews van deelnemers aan workshops van Big Five for Life. Privacy en cookiebeleid. download het GRATIS e-book! klanten geven ons: 8.8. download het GRATIS e-book! Big Five For Life. Online training: de Experience. Life Safari: De reis van je leven! Word Big Five Coach. GRATIS Online Masterclass. Inspiratie op het werk. Over Big Five. Over John Strelecky. Reviews van deelnemers aan workshops van Big Five for Life. Privacy en cookiebeleid. Home Blogs Coach worden bij Big Five for Life.
Vind een opleiding VDAB.
Mijn VDAB Log in op Mijn VDAB. Vind een werknemer. U bent hier. Vind een opleiding. Je kan nog steeds online leren, maar ook onze opleidingen in de opleidingscentra starten opnieuw op, stap voor stap en met aandacht voor ieders veiligheid.

Contacteer ons