Op zoek naar coaching opleiding?

   
   
 
coaching opleiding
opleiding coaching Coachy.nl.
Afhankelijk van de inhoud van het aanbod is er een keur aan basis en professionele opleidingen op MBO en HBO niveau. En sinds kort is daar de eerste internationale universitaire coachopleiding bij de VU aan toegevoegd. Na twee jaar leidt deze opleiding tot een formele toekenning van een coach accreditatie erkend door de EMCC als Master Practitioner en de academische titel Master in Coaching. Er zijn praktische opleidingen en meer spirituele coachopleidingen. Sommige opleidingen zijn gebaseerd op een bepaalde theorie of leer, zoals het welbekende NLP dat staat voor neurolinguïstisch programmeren of de minder bekende transactionele analyse afgekort tot TA. Andere opleidingen richten zich op een bepaalde techniek denk aan familie en organisatieopstellingen; de oplossingsgerichte coaching, de RET of de socratische methode. En dan zijn er nog opleidingen met de focus op een bepaald probleem zoals stressmanagement en burnout of doelgroep. De loopbaancoach richt zich op mensen die een stap willen maken in hun carrière of in outplacementtraject zitten; de business coach en de executive coach werken met leidinggevenden en de top van organisaties; de conflictcoach spreekt voor zich net zo als de lifecoach, de mentalcoach, de budgetcoach en de kindercoach en zo zijn er nog meer te noemen.
Keulseweg erkende opleiding coachen met paarden.
Dan is de coachopleiding equine assisted coach iets voor jou! De opleiding equine assisted coach level 1 is een complete coachopleiding waarin je de kennis en technieken krijgt aangereikt om ervaringsgericht te coachen in samenwerking met paarden. Het doel is jezelf in deze opleiding te ontwikkelen tot een zelfbewuste en professionele, gecertificeerde coach die met paarden samenwerkt, maar ook in staat is een ervaringsgericht proces zonder paarden te begeleiden. Na level 1 zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden tot equine assisted level 2 en/of kindercoach en wordt het zelfs in combinatie met de opleiding psychosociale basiskennis en lidmaatschap van KREAC mogelijk om als level 3 coach in aanmerking te komen voor gedeeltelijke vergoeding uit het aanvullende pakket van de meeste zorgverzekeraars. Alle informatie over de opleiding vind je onder informatie, cursusdata en boekenlijst. Of lees hier hoe studenten de opleiding ervaarden. Het is nu mogelijk je aan te melden voor de opleiding die januari 2021 start. De cursusdata van de level 1 groepen vind je hier.
Coaching Opleidingen ISBW ISBW.
Wil je een opleiding tot coach volgen? ISBW heeft een ruim aanbod aan opleidingen en cursussen voor de professionele coach van morgen. Zo leer je bijvoorbeeld in de erkende Leergang Professioneel Coach hoe je een zelfstandige of interne coach binnen een organisatie wordt.
Coach Boulevard.
25 jaar managementboek en coaching. Aan de slag met teamcoaching. De vijf Kritieke Succesfactoren voor Coaching. De 10 principes van Agile-lean teamcoaching. Toon alles Korte opleiding Lange opleiding. Teamcoaching op wendbaarheid. 3 dagen Basisprincipes en basiswerkmodellen voor coachen 1.677, Start 6x per jaar. 11 dagen Zowel Individueel Teamcoachen 6.415, Start 6x per jaar Phbo StR-erkend. Coachend Leiderschap 3.0. 4 dagen Coachend leidinggeven aan wendbare teams 1.998, Start 3x per jaar. 10 dagen Systeemgericht teamcoachen 5.930, Start 6x per jaar Phbo StR-erkend Teamcoach. Teamcoaching op wendbaarheid. 4 dagenIn een agile omgeving teamcoachen op wendbaarheid 1.998, Start 3x per jaar. 11 dagen Resultaatgericht agile en lean teamcoachen 6.655, Start 3x per jaar Phbo-erkendScrum Master Green Belt. 2 dagen Masterclass Minimaal 5 jaar ervaring PE-punten StR NOBCO 1.077, Start 2x per jaar. Individuele Coaching Teamcoaching. 15 dagen Erkend Individueel Coach én Teamcoach 8.930, Start 6x per jaar Phbo StR-erkend.
Wat is de beste coaching opleiding? Hoe kies je de juiste? ZIN.nu.
Het belangrijkste in de keuze van een coaching opleiding. Als je een of meerdere coachingopleidingen hebt gevonden die van goede kwaliteit zijn, dan ben je al goed op weg. Daarna gaat het erom dat de opleiding bij jou past. En meer De beste coaching opleiding voor jou is de opleiding die het antwoord is op de volgende vragen: Wie wil jij zijn? Hoe wil jij zijn, als mens en als coach? Wat voor coach wil je zijn?
NLP Coach Opleiding NLP Coach Training AVPL.nl.
In deze opleiding leer je specifieke coaching vaardigheden en interventietechnieken inzetten. Je coacht onder supervisie 5 cliënten en schrijft een Persoonlijk Ontwikkelingsplan POP. Ervaren en betrokken NLP trainers. De NLP Coach opleiding wordt door verschillende gecertificeerde NLP trainers gegeven. Hierdoor maak je kennis met de theorie vanuit verschillende invalshoeken. Onze trainers zijn internationaal erkend als NLP trainer en daarnaast werkzaam als coach/counselor.
Leergang Coaching EQA-geaccrediteerde leergang Coaching GITP.
Na afloop van de coaching training. Kunt u als zelfstandige aan de slag als coach. Beheerst u de vijf coachingmethodes en technieken. Heeft u handvatten om uzelf te verbeteren als coach. Heeft u een goede voorbereiding op een EIA op practitionerniveau. Bepaalt u de juiste coachingsstrategie bij een coachee. Wat kunt u verwachten. Deze opleiding tot coach bestaat uit een combinatie van groepsbijeenkomsten, supervisie en intervisie, praktijk en reflectieopdrachten, zelfstudie en individuele sessies.
Academie voor Coaching Academie voor Coaching.
Onze kijk op Coaching? Coachen richt zich op het op gang brengen en het versnellen van de gewenste persoonlijke ontwikkeling. In de basis is coachen het voorhouden van een spiegel om zo met drie vragen aan de slag te gaan.:
Wandelcoach Opleiding: Erkende Post-HBO Opleiding tot Wandelcoach.
Marian is een bevlogen wandelcoach en trainer, en een echt groepsdier. Binnen Het Coach Bureau traint zij onder meer andere wandelcoaches in het werken met groepen. Met haar aanstekelijke enthousiasme, uitstekende vermogen om af te stemmen op de groep en deskundigheid om groepen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen is zij daarvoor de aangewezen persoon. Samen met Hilde ontwikkelde ze ook de online training Puur Coachen, en ze begeleidt ook onze trainingen in Noord-Brabant. Marian is gecertificeerd trainer Vakopleiding train de trainer, bij de stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland. Wandelcoach, trainer en arts-docent. Als voormalig huisarts volgde Laetitia de Wandelcoach Opleiding en de Opleiding tot RegisterWandelcoach. Ze heeft een mooie wandelcoachpraktijk waarin zij jonge artsen coacht die kampen met perfectionisme, werk-privé balans en twijfels over het vak. Daarnaast traint ze co-assistenten in vaardigheden met betrekking tot psychiatrie en neurologie en is zij tutor waarbij ze hen coacht in professionele ontwikkeling. Laetitia geeft ook workshops in de natuur. Laetitia heeft een open houding en volledige aandacht bij de ander of de groep. Daphne studeerde Bos en Natuurbeheer aan de Wageningen Universiteit én Klinische Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam.
Executive Education Executive Coaching Vrije Universiteit Amsterdam.
De postgraduate opleiding Executive Coaching PGO-EC is een programma voor executive coaches met ervaring die een volgende stap willen maken in hun ontwikkeling als executive coach. Een programma waarbij deelnemers alle stijlen ontwikkelen én worden uitgedaagd om hun eigen coachingprofiel verder te ontwikkelen. Kenmerkend voor het programma is dat u nieuwe inspiratie krijgt op basis van diverse opvattingen. Dat u ingewijd wordt in het kwantitatieve en kwalitatieve onderzoek in dit vakgebied en aanpalende vakgebieden en dat veel tijd wordt ingeruimd voor uw eigen praktijkervaringen en stijlen van werken middels supervisie. Visie op coaching. Coachen is in onze optiek een manier van werkgerelateerd leren waarbij vooral in tweegesprekken wordt gewerkt. Het doel van coaching is om cliënten te ondersteunen in het vergroten van hun eigen professionaliteit door hun eigen relatie tot bepaalde ervaringen en vraagstukken te bespreken. In een coachingtraject werkt de coach aan het stimuleren van reflectie, het vrijmaken van potentiële kwaliteiten en het overwinnen van obstakels voor verdere ontwikkeling. Hiervoor kunnen verschillende coachingstijlen en methodieken worden ingezet, afhankelijk van de vraag en de context. Wij gaan ervan uit dat cliënten weten welke stijl voor hen het beste werkt.
Bladeren in opleidingen, cursussen en trainingen in Coaching Intermediair.nl.
Korte Opleiding Trainer / Coach. 89, 17 reviews. Korte Opleiding Trainer/Coach Dit is een intensieve Basisopleiding voor mensen die professioneel opgeleid willen worden, maar geen tijd hebben voor lange opleidingstr. Voor managers, leidinggevenden en staffunctionarissen die behoefte hebben aan inspiratie, nieuwe inzichten, reflectie op eigen functioneren en intensieve individuele begeleidi. In-company / Maatwerk. Leergang Coaching: opleiding tot coach EQA-geaccrediteerd. Investeer in een stevige basis voor jouw ontwikkeling als professioneel coach Is professioneel coach worden jouw doel? Na de EQA-geaccrediteerde leergang Coaching: opleid. Coaching: Training Ontdek Verbeter als Coach. Ontdek Verbeter als Coach: Een training van Xzellent waarin je je coachingsvaardigheden sterk verbetert. Je hebt al in de begeleidende of adviserende sfeer te maken me. In-company / Maatwerk. Opleiding inspirerend coachen. Coaching is een krachtig instrument om resultaten te verbeteren, communicatie en samenwerking te optimaliseren, dynamiek en enthousiasme te bevorderen, ideeën te genereren, een. Onderwerpen in Opleiding Onderwijs.: Train de trainer 137. Coaching Basis 117. Voortgezet Onderwijs 73. Facilitator / Faciliteren 46. Toetsen beoordelen 42. Life Coach 36. Leraar Basisonderwijs / PABO 28.
StiR.
De heer Martijn Vroemen. 06 5321 4501. organisatiecoach Organisatiecoachopleiding Haagse Hogeschool Post HBO. Den Haag 070 445 8948. coach Erkende Opleiding Professionele Coaching. Utrecht 030 2519195. coach Erkende Opleiding Individuele Coaching. Utrecht 030 2519195. teamcoach Opleiding Teamcoaching Essenties Topklas. De heer Martijn Vroemen. 06 5321 4501. teamcoach BGL Erkende Opleiding tot Teamcoach. https//: bgl.nl /. coach Individuele Coachopleiding. Den Haag 070 445 8948. Procedure erkenning opleiding. StiR PE punten leeractiviteit. Stichting Registratie is een onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland. 5004 JB Tilburg. T 013 5944155. Copyright 2020 StiR.

Contacteer ons