Resultaten voor opleiding voor coach

   
   
 
opleiding voor coach
Lifestyle Burn-out coach LB coach. Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg Antwerpen, Gent, Genk, Maastricht.
Steeds meer mensen geraken het levensritme kwijt en voelen zich voortdurend moe, uitgeput, staan onder stress, lijden aan burn-out of depressie en kunnen hun beroepsleven niet meer aan. Ook het privéleven staat vaak onder druk. Burn-out is geen psychische aandoening en is als zodanig niet opgenomen in de DSM-5, het internationaal classificatiesysteem voor psychische en psychiatrische aandoeningen. Burn-out is een extreme vorm van vermoeidheid met uitputting tot gevolg en komt vooral voor bij gedreven mensen die naar perfectie streven, te grote verantwoordelijkheid dragen en geen rustpauzes inbouwen. Ze plegen jarenlang zonder het te merken roofbouw op zichzelf. De Lifestyle Burn-out coach begeleidt deze mensen op natuurlijke wijze via een coachtraject zodat de vermoeidheid verdwijnt, het slaapritme zich herstelt, de levenswijze lifestyle zich normaliseert en dan weer zin in het leven krijgt. De ervaring leert ons dat deze directe en ongecompliceerde aanpak echt werkt. De Lifestyle Burn-out coach maakt tijdens zijn opleiding kennis met talrijke doeltreffende coachtechnieken en methodieken. De opleiding is heel praktijkgericht. Coaching: 30 lesuren.
Mental coaching van sporters SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Combineer werken en leren met een leercontract bij SYNTRA. Zoek een opleiding, beroep of vak op trefwoord. Mental coaching van sporters. Atleten worden fysiek getraind en lichamelijk voorbereid op wedstrijden door een team van oa. voedingsdeskundigen, kinesisten, sportverzorgers, artsen en trainers. Deze zware fysieke trainingen en voorbereiding wegen niet alleen op het gestel van de sporter maar doorgaans ook op zijn mentale toestand. Steeds weer opnieuw trainen, steeds weer opnieuw grenzen verleggen, steeds weer opnieuw nieuwe doelen nastreven, dat weegt soms zwaar om sporters. Om gemotiveerd te blijven en om een positieve ingesteldheid te blijven behouden tijdens trainingen is de mentale begeleiding van atleten een must. Wat is mental coaching? Mental coaching staat voor de individuele begeleiding door een coach op mentaal vlak.
MINDFUL RUN coaching and training Opleiding Kindercoach.
Dan ben je een gecertificeerde Mindful Run 4 kids Coach en je kan te werk gaan over heel België. Diploma's' opleidingen en certificaten van Docent en instructeur Hannes Geyskens. Licentiaat in de bewegingswetenschappen 1997 2001. Life coach bij Inge Rock Rock Academy 2016. Mindful Run Instructeur opleiding september 2016. Mindful Cycling instructeur opleiding oktober 2017. Mindful Run/Walk instructeur opleiding 2.0. Mindful Run en ondernemen: 26 oktober 2018. Mindful Wandel Coaching 11-12-13 december 2019. Vereisten om kindercoach te worden. Je hebt affiniteit met coaching of een variant hiervan. Je bent een buitenmens. Je hebt affiniteit en liefde voor kinderen.
Coaching The Shift.
Enkel door zelf de verandering te zijn die je wil zien in de wereld, kan je anderen inspireren om de beste versie van zichzelf te zijn. De wereld heeft leiders nodig die leiden vanuit een hoger bewustzijn, in verbinding met hun lichaam, hun brein en hun gevoel. Heart Centered Leadership. Select your language Nederlands. 32 475 73 85 15. U bent hier. Kiezen voor een ICF erkende opleiding? Kiezen voor een ICF erkende opleiding? Coaching is een hype. De dag van vandaag word je overspoeld met voedingcoaches, sportcoaches, kleidingcoaches, welzijnscoaches, etc. Noem een domein en er bestaat een coach voor. Zelfs in de business wereld blijft het concept van coaching ambigu. De term coaching wordt te pas en te onpas gebruikt. Gezien coaching geen erkend beroep is, kan éénieder zichzelf profileren als coach en is er een enorme wildgroei ontstaan.
HBO Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Bekijk deze opleiding. HBO Bachelor Management specialisatie Psychologie en coaching. Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding. Bekijk deze opleiding. Post Bachelor 2. HBO Bacheloropleiding 3. Toon alle niveau's.' Aanbesteden en Contracten 6. Algemene Bedrijfskunde 53. Algemene Managementopleidingen 99. Alle Associate Degrees 31. Alle Beroepsopleidingen 148. Alle HBO Associate Degrees 25. Alle HBO Bacheloropleidingen 185. Alle HBO-opleidingen 558. Alle HBO-programma's' 468. Alle MBO programma's' 125. Alle MBO's' 219. Alle MBO's' niveau 2 4. Alle MBO's' niveau 3 23. Alle MBO's' niveau 4 45. Alle MHBO's' 19. Alle Masterclasses 145. Alle Masteropleidingen 100. Alle Masters 317. Alle Post Bachelors 63. Alle Professional Master 85. Alle trainingen 167. Arbeids en Organisatiepsychologie 21. Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid 26. Architectuur en Binnenhuisarchitectuur 4. Associate Degrees Bedrijfskunde 2. Associate Degrees Commerciële Economie 1. Associate Degrees Financieel 10. Associate Degrees HRM 1. Associate Degrees Management 18. Associate Degrees Ondernemerschap en retail 1. BHV EHBO 13. Bank en Verzekeringswezen 28. Basis ICT voor niet-ICT'ers' 4. Bedrijfsadministratie en SPD 82. Bedrijfskundige Informatica 20. Beleid en Bestuur 83. Beroepsopleidingen Bouwkunde en Architectuur 7. Beroepsopleidingen Communicatie 23. Beroepsopleidingen Financieel 24. Beroepsopleidingen ICT 5. Beroepsopleidingen Juridisch 3. Beroepsopleidingen Management en Leidinggeven 2. Beroepsopleidingen Marketing en Sales 15. Beroepsopleidingen Onderwijs en Pedagogiek 4.
ICF Belgium Opleidingen.
Continuing Coach Education. CCE wordt beschouwd als aanvullend en voortgezet onderwijs voor diegenen die nieuwe coaching vaardigheden willen leren en / verwerven of mensen die de vernieuwing van hun ICF Certificaat beogen. CCEs geven geen voorbereiding tot certificatie, enkel tot verlenging van certificatie. De Coach Evenings van ICF Belgium en de webinars geven CCEUs uit. Een opleiding vinden. Training Program Search Service TPSS. De database raadplegen. Vind een Coach. Wat is een coach? Kies de juiste coach. Waarom ICF Belgium? Hoe lid worden. Ik ben Coach.
Coachingsvaardigheden Opleidingen Vonk en Visie.
lees meer lees minder. Coachende vaardigheden zijn grofweg in twee groepen onder te brengen: vaardigheden die ondersteunend werken, en vaardigheden die uitdagend werken, die aanzetten tot reflectie. Deze vorming gaat op beide aspecten in. Op dag 1 kijken we naar mogelijkheden om ondersteunende kant van coaching vorm te geven. We geven een leidraad om de begeleiding zoveel mogelijk op maat te kunnen aanbieden, afhankelijk van de noden van de gecoachte en de stijl van de coach. We bekijken welke kwaliteiten nodig zijn voor een coach en oefenen met gesprekstechnieken die specifiek bruikbaar zijn voor de ondersteunende taak van de coach. Op dag 2 zoomen we in op de tweede kant: zorgen voor groei door reflectie. Aan de hand van concrete voorbeelden leren we gebruik maken van reflectiemodellen, en oefenen we vraagtechnieken in die de coach kan hanteren om de reflectie te stimuleren. We bieden ook een aanvullende tweedaagse opleiding aan: Verdieping coachingsvaardigheden. In die tweedaagse ligt de focus op het omgaan met weerstand bij coaching. Hoe coach je mensen die nog niet willen gecoacht worden? Om dat te doen, heb je eerst de basisvaardigheden nodig. de coach krijgt een kader om een flexibele begeleidingsstijl te hanteren.
Team-coach SYNTRA Limburg.
Of kies jouw vakgebied. Gezondheid en zorg. Ontdek alle opleidingen in de sector Zorgverlening. SYNTRA Limburg, altijd dichtbij. Beroepsopleidingen Leer s avonds of op zaterdag een beroep. Kies uit meer dan 200 opleidingen! Bijscholingen 500 korte opleidingen om specifieke, professionele kennis te verwerven. Voltijdse dagopleidingen Het alternatief voor de hogeschool: Blijf nog één jaar student en kies uit 60 voltijdse studierichtingen. Leertijd Duaal leren Werk 4 dagen per week als betaalde leerjongere en behaal je secundair diploma met één lesdag per week. Opleidingen Favorite Afdrukken Bekijk video. Iedereen heeft zijn eigen talent! We zijn allemaal anders. Samenwerken is het bundelen van die krachten, die talenten, met als doel een gezamenlijk resultaat te behalen. Door samen te werken in een team, kan een organisatie zoveel meer bereiken! Blijf op de hoogte van nieuwe startdata. Je moet ingelogd zijn om hiervan gebruik te maken. Meld je daarom eerst aan en klik nadien opnieuw op Hou" me op de hoogte. Contacteer het klantencentrum bij vragen. Op welke locatie wil je deze opleiding volgen?
Cursus Life Coach Laudius Thuisstudies.
Wat kun je met deze cursus life coach? Een opleiding tot Life Coach biedt vele mogelijkheden. Of je nu leidinggevende, ondernemer of zelfstandige bent, met deze opleiding geef je je relaties een positieve wending. Je krijgt een diepgaand inzicht in menselijke beweegredenen. Life Coaching is er voor iedereen.
Coach Opleiding Zijnsoriëntatie Centr Zijnsoriëntatie België.
Van daaruit worden zij gesteund in hun groeiende autonomie. We putten daarbij zowel uit de Oosterse wijsheid, als uit de meest moderne Westerse, reguliere en alternatieve, psychologische en spirituele inzichten. Spirituele en psychologische inzichten ondersteunen elkaar en maken gezamenlijk werkelijke bevrijding mogelijk. Het is bijzonder dat in onze tijd de middelen voor zelfbevrijding voor grote groepen mensen beschikbaar zijn. Een Coach Zijnsoriëntatie stelt zijn of haar eigen bevrijding, de daarbij opgedane inzichten en methodieken, ten dienste aan anderen. Juist omdat bevrijding mogelijk is, is het belangrijk dat deze ook wordt aangeboden. Alle spirituele tradities werken met leraren. Overdracht van inzichten, persoonlijk en in groepen, is een noodzakelijke voorwaarde voor bevrijding. De bedoeling van deze Coach Opleiding is te voorzien in deze behoefte aan leraren. Zijnsgeoriënteerde coaches kunnen op allerlei manieren werkzaam zijn. Ze kunnen zich richten op particulieren of op bedrijven. Ze kunnen vooral lichaamsgericht werken of vooral psychologisch of spiritueel. Ze kunnen vooral individueel werken, met stellen in de vorm van relatiebegeleiding of met groepen. Ze kunnen zich therapeut, spiritueel leraar, coach, begeleider, trainer enz.
Coaching Leuven: Vind een cursus, training, opleiding, informatie sessie ea. rond coaching VindeenTherapeut.be.
Vind een cursus. Bedrijven en organisaties. Agressie, omgaan met. Aura, Chakra's' en Meridianen. Beweging en Dans. Burnout / burn-out. Emotioneel lichaamswerk ELW. Energetische coaching energetisch lichaam. Energetische therapie energetisch lichaam. Gilles de la Tourette. Hsp Hooggevoeligheid hoogsensitief. Kinderen en ontwikkeling. Stress, omgaan met. Train de trainer. Cursustype: info, cursus alle. Voor wie alle. Bedrijven en organisaties. Therapeuten, coaches counselors. Verfijn je zoekopdracht Minder uitgebreid zoeken. Coaching: Vind een cursus, training, opleiding, informatie sessie ea. rond coaching in Leuven. Hieronder vind je elke cursus, training, opleiding, workshop, lezing ed.
opleiding voor coach
Je leert stap voor stap alles wat je nodig hebt om te coachen en motiveren. Je doet kennis op over performance management, de DESC-methode en het GROW-model. In het overzicht met de startdata van de opleiding Bedrijfscoach vind je per lessenreeks alle lesdagen terug. Jouw cursus ontvang je in de eerste les. Neem je graag notities? Breng dan pen en papier mee. Coachen is een werkwoord. Steek dus je handen uit de mouwen en ga als stagiair aan de slag op de hr-afdeling van een bedrijf of loop mee met een freelance bedrijfscoach. Tijdens jouw stage organiseer je coachingsessies en pas je verschillende coachingtechnieken in real life toe. Je ontdekt ook hoe jouw inzet de werklust én het bedrijfsrendement verhoogt.

Contacteer ons