Resultaten voor opleiding coach amsterdam

   
   
 
opleiding coach amsterdam
Opleidingen Coaching Opleiding.nl.
Met deze opleiding wordt u een coach met uitstekende begeleidingsvaardigheden. Ben jij in je werk actief in een coachingsrol en wil je je coachingsvaardigheden verder ontwikkelen? Dan is deze training een goede keuze. Aan de hand van reële opdrachten en oefeningen ga je concreet met je leerdoelen aan de slag. Tijdens de trainingsdagen oefen je met elkaar én met de ondersteuning van een professionele trainingsacteur. Je krijgt inzicht in het doel van coaching en ontwikkelt je eigen coachingsvaardigheden, zodat je zelf effectiever leert coachen. Administratief en secretarieel. Arbo en veiligheid. Automatisering en IT. Event, toerisme en horeca. Inkoop, logistiek, kwaliteit en proces. Management en bedrijfskunde. Marketing, sales en ondernemerschap. Onderwijs en pedagogiek. Overheid en non-profit. Psychologie, coaching en begeleiding.
Over Nonons Coach.
NONONS coaches coachen ook online. Iedere coach is natuurlijk uniek, maar NONONS coaches zijn allemaal zowel warm en begripvol als scherp en prikkelend. 2020 NONONS linnaeushof 6-1 hoog 1098 KH AMSTERDAM info@nononscoach.nl t: 06 39839765 nonons.nl. Meer informatie over NONONS coachopleidingen of trainingen.
opleiding hbo coach amsterdam.
Vergelijk 9 Life Coach opleidingen in Amsterdam Springest. Max: 1 90 uur HBO. Opleiding tot mediator en life coach. place Amsterdam en 3 andere regio's. Zonder compromissenDan ben je van harte welkom om deel te nemen aan onze TOP opleiding tot transformatief mediator life coach.
Training Coaching Intuïtieve Ontwikkeling Resonance Amsterdam.
Opleiding Intuïtief Coachen Life Coach. Intuitieve Ontwikkeling Individueel. Training Coaching Intuïtieve Ontwikkeling. Resonance is gespecialiseerd in toegepaste intuïtieve ontwikkeling en biedt hierin diverse trainingen, cursussen en persoonlijke sessies aan. De lessen zijn geschikt voor iedereen die op een praktische manier intuïtieve gevoelens of ingevingen wil leren gebruiken zowel in het dagelijks leven als beroepsmatig. Training Coaching Intuïtieve Ontwikkeling.
Home CoachingSchool Amsterdam.
CoachingSchool Amsterdam biedt incompany opleiding en training in professioneel coachen. Onze deelnemers zijn veelal leidinggevenden die hun coachvaardigheden willen uitbreiden. Wij richten ons zowel op beginnende coaches als op coaches die echt masterful willen worden. Daarnaast begeleiden wij ervaren coaches die zich willen voorbereiden op de certificering tot Master Certified Coach MCC bij de International Coach Federation ICF. Wij worden gedreven door liefde voor het coachvak en willen er graag toe bijdragen dat coaches een gedegen opleiding hebben en zich professioneel blijven ontwikkelen. Om deze solide basis te bieden zijn onze opleidingen door de ICF geaccrediteerd en is er altijd minstens één MCC coachtrainer aanwezig. Alles over ons aanbod. Voor onze programmas inventariseren wij vooraf de specifieke vragen en behoeften van onze opdrachtgevers en deelnemers. Wij bieden dan een programma op maat aan. Hierbij besteden we er aandacht aan dat deelnemers het geleerde zo goed mogelijk naar de eigen praktijk kunnen vertalen. Coachen is net als zwemmen. Je leert het alleen door het veel te doen en gedemonstreerd te krijgen.
Jongeren Sport Coach Gemeente Amsterdam.
Pad tot huidige pagina. Sportopleidingen en stage voor jongeren in West. Jongeren Sport Coach. De gemeente Amsterdam biedt jongeren tussen de 16 en 23 jaar uit Stadsdeel West de kans om stage te lopen, een opleiding Leider Sportieve Recreatie te volgen en te werken tijdens activiteiten en evenementen van West Beweegt.
Wandelcoach Opleiding: Erkende Post-HBO Opleiding tot Wandelcoach.
Tineke is geregistreerd supervisor en Registercoach bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching LVSC. Ze werkte met meer dan 350 managers en professionals binnen verschillende organisaties. Ze focust op aanwezige talenten en de kleine stappen die gezet kunnen worden om in beweging te komen richting het gewenste resultaat. Tineke wandelt ook met teams in het kader van teamcoaching en teambuilding. Marian van Riel. Trainer en wandelcoach. Marian is een bevlogen wandelcoach en trainer, en een echt groepsdier. Binnen Het Coach Bureau traint zij onder meer andere wandelcoaches in het werken met groepen. Met haar aanstekelijke enthousiasme, uitstekende vermogen om af te stemmen op de groep en deskundigheid om groepen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen is zij daarvoor de aangewezen persoon. Samen met Hilde ontwikkelde ze ook de online training Puur Coachen, en ze begeleidt ook onze trainingen in Noord-Brabant. Marian is gecertificeerd trainer Vakopleiding train de trainer, bij de stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland. Wandelcoach, trainer en arts-docent. Als voormalig huisarts volgde Laetitia de Wandelcoach Opleiding en de Opleiding tot RegisterWandelcoach.
Amsterdam UMC, Locatie VUmc Individueel coachingtraject.
Deze pool bestaat uit professionele coaches die werkzaam zijn bij VUmc Academie en medewerkers die zich naast hun VUmc-werkzaamheden hebben gekwalificeerd als coach door middel van een erkende coachopleiding. Met de Interne Coachpool wil Amsterdam UMC, locatie VUmc op een laagdrempelige wijze een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van haar medewerkers. De coördinatie van de Interne Coachpool ligt bij VUmc Academie. Zij zorgt voor een optimale match tussen de coachklant en de coach. Zij zorgt ook voor de ontwikkeling van de interne coaches en monitort de evaluaties van de coachtrajecten. Alle individuele coachverzoeken kunnen worden gemeld bij de Interne Coachpoolvia coachpool@amsterdamumc.nl alleen voor locatie VUmc-medewerkers. Het melden van problemen en vragen over inschrijven, aanmelden en inloggen in de leeromgeving kunt u mailen naar: support@vumcacademie.nl. Als u zich inschrijft voor deze opleiding, dan gaat u akkoord metde algemene voorwaarden vanVUmcAcademie.
Opleiding tot hardlooptrainer Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Flevopolder, t Gooi Running Holland.
Over Running Holland. Opleiding tot hardlooptrainer Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Flevopolder, t Gooi. Opleiding tot hardlooptrainer. Opleiding tot hardlooptrainer in Nederland. Hardloopschool Running Holland en Training Tweaks organiseren een bij de Atletiek Unie geaccrediteerde hardlooptrainers opleiding niveau 3. Ben jij een hardloper met trainersambities?
Opleiding tot coach of counselor Europees Instituut de Baak.
Opleiding Coach Practitioner. Opleiding tot Master Coach. Van Manager naar Teamcoach. Opleiding Dynamisch coachen bij stress en burnout. Opleiding E-coaching Basis. Opleiding E-coaching Integratie. Coachen bij Conflicten I. Coachen bij Conflicten II. Eigen coachpraktijk starten. Incompany of maatwerk opleidingen coaching. Wie zijn wij. 25 jaar Europees Instituut. Dé opleider voor coaching en counseling.
Sport Coaching ROC van Amsterdam.
Zoek de perfecte opleiding en locatie! Doe de studiekeuzetest. Sport Johan Cruyff College. Sport en Bewegen 23163. Sport Johan Cruyff College. Dit beroep biedt. De baas zijn. Past deze opleiding bij jou? Doe de studiekeuze test. Meld je aan voor deze opleiding. Bekijk de open dagen van deze opleiding. Sla deze opleiding op in je favorieten. Vraag flyer aan. Sport Coaching opleidingsflyer Sport Coaching opleidingsflyer Ontvangen per post Ontvangen per e-mail Downloaden als PDF. Neem contact op. Deel deze pagina. Deze opleiding is alleen voor studenten die op een hoog niveau sporten. Je vindt de toelatingseisen per sport op www.cruyffcollege.nl/toelatingseisen-per-sport. MBO College Zuid.
Coaching, persoonlijke ontwikkeling en zelfmanagement Coaching Club.
De coaches die zijn aangesloten bij de Coaching Club.: hebben een gedegen opleiding gevolgd om je te kunnen helpen bij jouw specifieke vraagstuk.; hebben een professionele en veilige praktijkruimte waar jij terecht kunt.; worden doorlopend bijgeschoold, waardoor zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwe en beste technieken. De juiste coaching stelt je in staat om je vrijer door het leven te kunnen bewegen. Een coach kan je helpen om pijnstukken uit het verleden op te ruimen, om inzichten op te doen in bepaalde patronen en om rust te creëren in je hoofd, waardoor je meer overzicht hebt en dichter bij jezelf komt. Kortom: het mooiste cadeau voor persoonlijke ontwikkeling en zelfmanagement dat je jezelf kunt geven is een goede coach.

Contacteer ons